Kultúra

2010.03.18. 16:32

Oberon még bottal jár

Hullámzó neonerdővé változik a kecskeméti Katona József Színház színpada a péntek esti Shakespeare-bemutatóra. A Szentivánéji álom című vígjátékot láthatja a közönség Rusznyák Gábor rendezésében, Kőszegi Ákos és Kéner Gabriella főszereplésével.

Rákász Judit

A változó fényű neonokból Khell Zsolt álmodott díszletet, aki 10 évvel ezelőtt dolgozott először Kecskeméten, akkor Novák Eszter Ahogy tetszik rendezéséhez tervezte a díszleteket. Kőszegi Ákosnak nem sok ideje volt a lábadozásra néhány héttel ezelőtti térdműtéte után, hiszen a próbáknak folytatódni kell. A beavatkozás emlékét őrzi, hogy az előadáson bottal közlekedik, ami legalább olyan jól áll neki, mint dr. Housenak.

A bemutatón színpadra lép a négy szerelmes szerepében Zeck Juli, Trokán Nóra, Csémy Balázs, Kántor Zoltán, valamint Hegedűs Zoltán, Hajdú Melinda, Fazakas Géza, Aradi Imre, Széplaki Géza, Körtvélyessy Zsolt.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szent Iván éjjelén bontja szirmát a páfrány, amelynek virága mágikus erővel bír - Puck (Hajdú Melinda) és Oberon (Kőszegi Ákos) Fotó: Walter Péter
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!