Kék hírek, bulvár

2016.05.31. 11:50

Pár órán belül el is adta a tolvaj a lopott autót

Vasárnap elloptak egy autót Kecskeméten. A tolvajt munka közben egy térfigyelő kamera rögzítette, ez alapján estére már el is fogták a rendőrök.

police.hu

Május 29-én 11 órakor Kecskeméten, a Mária körúton várakozó járművet egy férfi ellopta a benne hagyott kulcsok segítségével. A térfigyelő kamerák az eseményt rögzítették. 16 óra 30 perckor a Kossuth körúton igazoltatták a gépjárművet a rendőrök. Az autóban ülő két személy egyikére sem illett az elkövető személyleírása és egyikük az autó adásvételi szerződésével is rendelkezett.


 
A térfigyelő kamerák felvételeit szolgálata ellátása során Gyalai Norbert c. r. törzsőrmester is megnézte. A járőr miután befejezte munkáját a Hunyadivárosba ment, ahol az utcán felismerte a felvételeken lévő férfit. Ezt követően szolgálatba helyezte magát és kollégái kiérkezéséig visszatartotta L. Ferencet. A 27 éves férfit 18 óra 30 perckor előállították az egyenruhások a rendőrkapitányságra, ahol a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az eljárás során kiderült, hogy a gyanúsított miután ellopta az autót, pár órán belül el is adta azt. A rendőrök őrizetbe vették a kecskeméti férfit és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotók: police.hu
[/caption]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!