Kék hírek, bulvár

2010.08.07. 20:45

Békésen távoztak a Fradi-szurkolók

A budapesti készenléti rendőrség valamint több szomszédos megye rendőrei is Kecskemétre érkeztek a szombati KTE-Fradi labdarúgó mérkőzés miatt.

N.N.M.

A Ferencváros szurkolóit már a vasútállomáson várták a rendőrök, majd autóbuszokkal, rendőri felvezetéssel kísérték őket a Széktói Stadionba.

– Eddigi adataink szerint a kecskeméti mérkőzésre 1500 vendégszurkoló érkezett. Sokan közülük a repülőnap miatt már korábban, nap közben. Atrocitás, rendkívüli esemény azonban a mérkőzés elejéig nem történt a városban – tájékoztatott Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Rendőrök „segítették le” a fradistákat a vonatról
[/caption]

A két csapat korábbi összecsapásakor randalírozó Fradi-szurkolókat állítottak elő a rendőrök, reméljük ezúttal nem történik rendbontás.

A rendőrség tájékoztatása szerint győzelemittasan, ugyanakkor „békésen”, távoztak Kecskemétről szombaton késő este a Ferencváros szurkolói. Az érkezésükhöz hasonlóan rendőrök kísérték a különjáratú autóbuszokat a vasútállomásra, majd a vendégszurkolók számára 22.50-kor indított különvonattal a készenléti rendőrség munkatársai is Budapestre utaztak.

Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a mérkőzést megelőzően, a mérkőzés alatt, majd azt követősen sem történt olyan rendbontás, ami rendőri intézkedést igényelt volna.

Ezek is érdekelhetik