Kék hírek, bulvár

2009.02.10. 08:16

Az édesapa lelkiállapota rendkívül rossz

Már nem altatják, de továbbra is az intenzív osztályon fekszik az a 44 éves lajosmizsei beteg, akinek több órás műtéttel operálták vissza csuklónál levágott jobb kezét szombaton a kecskeméti megyei kórházban.

N. N. M.

Egy traktor szerelése közben elszabadult alkatrész csonkolta a férfi kezét, és ölte meg 17 éves fiát.
Az orvosoktól úgy tuda a Petőfi Népe, hogy a gyászoló férfi lelkiállapota rendívül rossz. Ez gyógyulására is kihathat. Legkorábban 3 hét múlva engedhetik haza. Ahhoz, hogy a jobb kezét használni tudja, legalább fél éves, de inkább egy esztendős utókezelésekre, tornáztatásra lesz majd szükség.

– A lajosmizsei önkormányzat gyorssegélyben részesítette a családot – tájékoztatott tegnap Basky András polgármester. A kórházba került férfi 6 éves kisfia, Szabolcs óvodába, illetve este a tanyájukra történő szállítását pedig a családsegítő szolgálat, és az óvoda közösen oldja meg a következő hetekben.

– A rendőrségi vizsgálatot továbbra is foglalkozás körében elkövetett, halált okozó, gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folytatjuk a Vándor utcai telephelyen, próbapadon járatott traktormotor által okozott baleset ügyében – mondta tegnap Nyíkos Tamás rendőr hadnagy, a megyei főkapitányság szóvivője. A vizsgálat várhatóan hosszadalmas lesz, mert több részletkérdésben is szakértőkre van szükség.

A kézsebész Kertész Gáborral itt olvashatnak villáminterjút.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!