Kék hírek, bulvár

2008.05.23. 07:33

Más, tiltott tollával é(rt)ékeskedett

Nemcsak, hogy nem a csaló autója volt, de még elidegenítési tilalom is volt azon az Audi 100-ason, amit egy dömsödi nőnek akart eladni egy férfi a napokban egy kiskunfélegyházi áruház parkolójában. Az autó átírásánál derült ki, hogy az, a forgalmi engedély szerinti tulajdonosnál végrehajtás alatt áll.

Baon.hu

További rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből:

Ismeretlen tettes tegnap (csütörtök) bement egy kecskeméti lakásba, és onnan arany ékszereket, laptopot és 10 ezer forint készpénzt vitt el, összesen 250 forint kárt okozva.

Tokostól loptak el hat alumínium ajtót tegnap (csütörtök) délután egy kecskeméti tanyán lévő szerszámosból, 350 ezer forint értékben.

Még keresik a rendőrök azt az ismeretlen tettest, akik tegnap reggelre betört egy soltvadkerti kft. területére, és onnan elvitt két önjáró fűnyírót, egy rotációs kapát, és üzemanyagot. A kár másfél millió forint.

Ismeretlen tettes tegnap reggelre egy harkakötönyi lakos, Kiskunhalas, Alsószállás pusztán lévő, bekerítetlen kacsatelepéről alumínium lemezeket, flexet, továbbá egy hidrofort vitt el egymillió forint értékben.

Kedd reggelre ismeretlen tettes az ajtót befeszítve behatolt Kiskunfélegyházán, a volt Aranypáva Fürdőszálló egyik raktárhelyiségébe, és onnan alumínium sátorvázakat és hozzájuk tartozó textilponyvákat vitt el. Az okozott kár körülbelül 280 ezer forint.

Természetkárosítás miatt nyomoz a kalocsai rendőrség. Ismeretlen tettes Szakmáron, az Öregcsertő-csornapusztai lőtér melletti, fokozottan védett tölgyerdőből több alkalommal, nagy mennyiségű fát lopott el.

Ittasan, egy segédmotor-kerékpárral balesetet okozott, a rendőrök azonban nem sokkal később elfogta azt a 28 éves férfit, akiről kiderült, hogy korábban a kalocsai bíróság eltiltotta a vezetéstől. A motoros egyébként könnyű sérülést szenvedett a balesetben.

Őrizetbe került az a 21 éves tiszakécskei lakos, román állampolgárságú férfi is, aki az elmúlt napokban egy kécskei sörözó teraszán ellopott egy pénztárcát, a benne lévő okmányokkal és készpénzzel. Ezt követően társával egy bankjegykiadó automatából pénzt kívántak felvenni, azonban a hibás PIN-kód miatt ez nem sikerült.

Határrendészeti események:
Tegnap egy fő szerb állampolgár követett el tiltott határsértést, akit a szolgálatban lévő járőrök igazoltattak Kelebián. A jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállítottuk.

Hercegszántó és Kelebia Határrendészeti Kirendeltségek közúti határátkelőhelyein tegnap kilenc szerb, egy palesztin és egy bosnyák állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy velük szemben Magyarország, Németország, vagy Ausztria beutazási és
tartózkodási tilalmat rendelt el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz
szükséges érvényes vízummal.

Baon.hu -->

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik