Kék hírek, bulvár

2008.04.22. 17:21

Könnyűbulvár, avagy mozi, sztárok, karrierek

Angelina Jolie nem is színész akart lenni, Jason Segelnek kínos nőügyei vannak és Carl Kelly nem színész, mégis szerepet kapott. Hogy hol? Mindjárt kiderül.

Baon.hu

Különös karrierlehetőség

 Még zsenge fiatalkorában Angelina Jolie korántsem a színészi pályáról ábrándozott, hanem valami egészen különös foglalkozást szemelt ki magának. Angelina, akit hamarosan a Wanted című thrillerben láthatunk viszont, ugyanis temetkezési vállalkozó szeretett volna lenni – pedig ez még jóval a Sírhant művek divatossá válása előtt történt -, és az első lépéséket már meg is tette, mivel még egy szakképzésre is beiratkozott, igaz, csak levelezőn. De lássuk miért is:

- Amikor először vettem részt temetésen, azt gondoltam, hogy nem emlékeztek meg kellőképpen az elhunytról, és úgy éreztem, hogy ez nekem jobban menne. Többet akartam megtudni minderről, és amint hazaértem, rögtön beiratkoztam egy távoktató temetkezési tanfolyamra, és el is végeztem.

Ez a morbid kíváncsiság talán megmagyarázza, hogy miért is hordta a szép színésznő és csúnya volt férje a nyakába akasztva egy fiolában a másikuk vérét…
(Wanted – hazai bemutató: 2008. június 26.)


Mint a moziban

 Akárcsak a Lepattintva című vígjátékban, ahol egy barátnőjét kissé megalázó körülmények közt elveszítő lúzert alakít, úgy a való életben is gyakran megesik Jason Segellel, hogy kínos helyzetbe kerül nőügyei kapcsán. A film pucér szakítójelenetét eleve az ő hasonló élményei alapján írták bele a filmbe, de nemrégiben egy még kellemetlenebb eset történt meg vele. Hősünk egy alternatív színházba ült be, szépen kiöltözve, amikor meglátta volt barátnőjét új partnerével.

Mivel nemrég jött ki Felkoppintva című filmje, azt gondolta, hogy az ex-barátnő epekedve nézi majd – ehelyett a színpadon egy dominátrixnak öltözött hölgy jelent meg, és pont őt pécézte ki magának, és úgy szólította meg, mintha régi ügyfele lenne, és egész este külön őt egzecíroztatta. A volt barátnő persze ahelyett, hogy epekedve nézett volna, párjával együtt hisztérikus nevetésben tört ki, és csak a függöny legördülte mentette meg balszerencsés hősünket. Tisztára, mint a moziban. (Forgetting Sarah Marshall – hazai bemutató: 2008. április 24.)


Új sztár születik

Sokan hosszú évek keserves munkájával küzdik fel magukat a filmipar ranglétráján, mások kivételes tehetségüknek vagy előnyös külsejüknek köszönhetően kerülnek a kamera elé – megint mások pedig egyszerűen csak szemfülesek. [caption id="" align="alignleft" width="135"] A Vasember (Iron Man)
[/caption] Ilyen volt az a brit turista is, aki betévedt A Vasember Las Vegas-i forgatására, és ha már ott volt, úgy döntött, hogy szerepel is a filmben. Carl Kelly, aki máskülönben utazóügynökként keresi kenyerét Caesar''s Palace Hotel kaszinójában múlatta az időt, amikor felfedezte, hogy a közelben Gwyneth Paltrow és Robert Downey Jr. vesz fel egy jelenetet.

A bátor brit ahelyett, hogy ijedten kihátrált volna a képből, szépen letelepedett a Paltrow mögötti blackjack asztalhoz, és mivel nagyon természetesen adta a turistát, Jon Favreau rendező még egy rövid párbeszédet is adott neki a színésznővel – és ezt a részt azután is benne hagyták a filmben, hogy kiderült, hogy a férfi csak eljátszotta, hogy színész.
(Iron Man – hazai bemutató: 2008. április 30.)

Címkék#UIP-hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!