Kék hírek, bulvár

2007.11.28. 07:22

Autót, táskát, készpénzt loptak Bács-megyében

Nem pihentek a bűnözők az elmúlt 24 órában sem. Hideg ide-oda: visznek mindent, ami mozdítható és azt is, ami nem.

Baon.hu

Ismeretlen tettes tegnap (kedd) reggel ellopott egy Skoda Fabia személygépkocsit Kecskeméten. A lezárt autót megfújó tolvaj kétmillió forint kárt okozott.

Tegnap délután ugyancsak Kecskeméten egy utcán nyitott állapotban álló Seatból loptak el egy táskát, amelyben 300 ezer forint volt.

Tegnap dél körül egy ismeretlen személy megjelent egy 79 éves jakabszállási nőnél azzal, hogy jósolni fog neki, majd figyelmét elterelve ellopta 340 ezer forint készpénzét.

A bajai rendőrök keresik azt a tolvajt, aki tegnap hajnalban egy bajai üzlet kirakatát betörte és onnan 3 laptopot vitt el, de abból egyet a helyszínen elejtett és otthagyott. A bűncselekménnyel okozott kár: 220 ezer forint.

A kiskunhalasi rendőrök elfogtak, és őrizetbe vettek egy 25, egy 33, egy 23 és egy 21 éves kiskunmajsai férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy október 20. és november 13. között egy jászszentlászlói tanya udvaráról elloptak egy ekét, valamint a nyitott tanya épületéből két keverőtárcsás mosógépet és egy tűzhelyet 85 ezer forint értékben. A zsákmánnyal nem elégedtek meg mert egy kiskunmajsai műhelyből villanymotorokat, alumínium huzalt, alumínium kerítésfonatot, valamint kábeleket vittek el félmillió forint értékben.

Címkék#krimi

Ezek is érdekelhetik