röplabda

2018.01.18. 13:52

„Muszáj-győzelemre” készül a Kalocsai SE

Mint arról korábban már beszámoltunk, az NBII-ben 5. helyen álló kalocsai röplabdásoknak nem épp a legjobban kezdődött az év.

Mike Szilvia

Következő meccsükön győzniük kell a kalocsaiaknak Fotó: Mike Szilvia

2018 első meccsén a listavezető Röpkétől szenvedtek 3-0-s vereséget, majd egy papírforma szerinti sima győzelmet buktak el odahaza a Közgáz ellen, akikkel szemben 1-3 mellett kellett fejet hajtaniuk. Ha a kalocsaiak ki akarnak lépni a két vereség árnyékából, a Palota ellen „önbizalom-erősítő” győzelemre lesz szükségük.

Palota RSC – Kalocsai SE, Sződliget, 2018. január 21., 14 óra

Szigeti Anna, játékos-edző – Kalocsa: „Nagyon csalódottak vagyunk. Nem mondom, hogy a Kecskemét elleni , pont nélküli vereség kalkulált vereség volt, de nem fájt annyira, mint a Közgáz elleni hazai zakó. Muszáj, hogy a Palotát idegenben legyűrjük. Ez most nagyon kell, hogy visszajöjjön a csapat önbizalma. Annak ellenére, hogy a Palota egy igen lelkes U21-es csapat, mégis a tabella utolsó helyén állnak. Nem akarok papírformát emlegetni, mert abból a Közgáz után megjöttünk, de a sereghajtót muszáj megvernünk és kész! Mese nincs!”

Következő meccsükön győzniük kell a kalocsaiaknak Fotó: Mike Szilvia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában