labdarúgás

2018.06.23. 14:43

Alakul a Kecskemét felkészülési programja

Nem sok idejük marad a pihenésre a nyáron. Az NB III.-ért a múlt hétvégén sikerrel megvívott osztályozót követően a Kecskeméti­ LC labdarúgóinak, az NB III. 2018/2019-es idényének a küzdelmei ugyanis már ­augusztus 4-én megkez­dődnek.

Vincze Miklós

A Kecskeméti LC szurkolói és a szakmai stábjának a tagjai az Akasztó elleni hazai mérkőzésen vehették át a jól megérdemelt aranyérmeket és a bajnoknak járó trófeát, egy héttel azt követően, hogy Kiskunfélegyházán bebiztosították a bajnoki címet.

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Gulyás Sándor

– A keret július 6-án, pénteken fog találkozni, hogy megkezdje a négyhetesre tervezett felkészülést a harmadosztályú küzdelmekre – jelentette ki Szabó Tibor, a kecskemétiek vezetőedzője. – Azon a napon kezdjük meg a felkészülést, illetve a próbajátékra érkező játékosok kiválasztását is. Arról, hogy kikkel óhajtunk erősíteni, konkrétumokat még nem szeretnék mondani, annyit viszont már most elárulhatok, hogy természetesen meg óhajtjuk erősíteni a keretet. Egyébként nem is igen van más választásunk, hiszen a megye egyes bajnokságot megnyerő, és az osztályozót sikerrel megvívó keretből hat távozó biztosan lesz. Nagy Dániel, Bozsik Máté, S. Juhász Tamás, Toricska Rajmond, Eugene Salami és Belecan Zeljko ősztől már nem a mi keretünket erősíti. Úgy eset, hogy Belecan visszatér Tiszakécskére, Salami pedig még nem kapta meg a magyar állampolgárságot, így aztán nem szerepelhet az NB III.-ban, illetve szerepelhetne, de kedvezőtlen feltételek mellett. Érkező tehát legalább annyi lesz, mint távvozó, hiszen a terveink szerint huszonöt tagú kerettel szeretnénk nekivágni az ősznek, azaz mindenképpen csatasorba tervezünk állítani huszonkét mezőnyjátékost és három kapust – zárta szavait a Kecskeméti LC trénere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában