Futsal

2024.04.17. 19:09

Vereséggel zárt a magyar válogatott

A Magyar férfi futsal-válogatott a héten a szlovákiai Somorján vett részt egy négy csapatos tornán a hét folyamán. Sergio Mullor szövetségi kapitány ezúttal is forgatta keretét, a nemzeti együttes végül nyeretlenül zárta az eseményt.

Nyitray András

A magyar válogatott a házigazda szlovákoktól elszenvedett 4-1-es vereség és a svédek elleni 2-2-es döntetlen után készült a csehek elleni összecsapásra, mely egyben a torna utolsó találkozója is volt magyar szempontból. A csehek elleni záró találkozón ugyan hátrányba került a válogatott, de Nagy Kevin révén jött az egyenlítés, fordulás után viszont csak a csehek tudtak gólokat szerezni, kialakítva a 3–1-es végeredményt.

futsal, mérkőzés, magyar válogatott
Fotó: shutterstock.com /illusztráció

A magyar válogatott keretében ezúttal két kecskeméti játékos kapott helyet, Fekete Márk és Kajtár Mátyás egyaránt pályára lépett a torna során. A ScoreGoal a felnőtt válogatott mellett egyébként az U19-es nemzeti együttesnek is ad játékosokat a a bajnoki szünetben, Lehotai Ákos és Hajnal Norbert is meghívót kapott. Két mérkőzésre készül az együttes és a fiatalok, szombaton és vasárnap egyaránt Ukrajna legjobbjaival találkoznak majd a nyíregyházi Continental Arénában. A szombati meccs 14 órakor, a vasárnapi 17 órakor kezdődik majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában