Futsal

2024.03.03. 14:47

A bajnoki címvédőt fogadja a ScoreGoal Kecskemét

A férfi futsal NB I. felső házi rájátszásának a harmadik fordulójában kemény feladat vár a hírös városi ScoreGoal Kecskemét Futsal csapatára, ugyanis a bajnoki címvédő Haladás érkezik hétfőn este a Messzi István Sportcsarnokba.

Vincze Miklós

Csütörtökön a Berettyóújfalu vendégeként aratott 3–1-es győzelmet a ScoreGoal Kecskemét Futsal a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásában, annak is a második fordulójában, és bár az a mérkőzés minden hírös városi résztvevő számára minden bizonnyal emlékezetes marad – Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója ki is jelentette, hogy a kecskeméti időszakának a legfényesebb győzelmét aratták a kék oroszlánok Berettyóújfaluban – lazításra egyetlen perc lehetőség sincsen, hiszen ezen a héten újabb komoly erőfelmérők jönnek, ráadásul mind a két mérkőzést hazai pályán vívja meg a ScoreGoal. Hétfőn este a bajnoki címvédő, jelenleg – tizenegy ponttal – a felsőházban is listavezető Haladás lesz a kék oroszlánok vendége a Messzi István Sportcsarnokban, majd csütörtökön az a Nyíregyháza érkezik a hírös városba, amely a jelenleg a második helyen tanyázó hírös városiakhoz képest a tabellán három pont hátránnyal a harmadik helyen áll. Igazi hatpontos mérkőzésnek ígérkezik tehát mind a két találkozó, hiszen a szombathelyiek legyőzésével az élre is ugorhatna Marko Gavrilovic csapata, a csütörtöki, Nyíregyháza elleni csatában pedig a képzeletbeli dobogón elfoglalt helyét védheti meg.

futsal, Scoregoal Kecskemét Futsal, mérkőzés
Kemény feladat vár a hírös városi ScoreGoal Kecskemét Futsal csapatára
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A hétfőn este 18 óra 30 perckor startoló találkozó előtt Marko Gavrilovic sportigazgató nyilatkozott: – A magyar bajnokság vitathatatlanul legerősebb csapatát fogadjuk hétfőn, akik idén is jó eséllyel pályáznak a bajnoki címre – jelentette ki. – Számtalanszor megmutattuk már a szezonban, hogy van karakterünk, és hogy minőséget képviselünk. Nem tudom megmondani, hogy mi lesz az eredmény a Haladás ellen, de azt az egyet megígérhetem, hogy az utolsó leheletünkig küzdeni fogunk. Én úgy vélem, hogy akár a három pont megszerzése is reális lehet, ha maximális koncentrációval játszunk végig. Szurkolóink biztatására ezúttal is nagyon számítunk, hiszen nagyon nagy segítséget jelent a buzdításuk a csapat számára, így mind ma este, mind csütörtökön várjuk őket szeretettel – biztatta a drukkereket a mester.

A március 4-én esedékes 3. forduló párosítá­sa: 1. FC Futsal Club-Veszp­rém–MVFC Berettyóújfalu, ScoreGoal Kecskemét–Haladás VSE, Nyíregyháza–DEAC. Mindegyik mérkőzés 18 óra 30 perckor kezdődik.

 A férfi futsal NB I. felsőházának az állása

  1. HALADÁS VSE 2 1 1 0 8–5 11
  2. KECSKEMÉT 2 2 0 0 8–5 9
  3. NYÍREGYHÁZA 2 1 1 0 6–5 6
  4. BERETTYÓÚJFALU 2 0 0 2 2–7 5
  5. DEAC 2 1 0 1 6–6 4
  6. VESZPRÉM 2 0 0 2 2–4 4

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában