Futsal

2024.03.15. 21:50

Veszprémben folytatja hétfőn a ScoreGoal Kecskemét

Rövid szünet után hétfőn este folytatódik ScoreGoal Kecskemét Futsal számára a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszása, az 5. körben a Veszprém vendégei lesznek a kék oroszlánok. A válogatott összetartás miatti szünet alatt sem álltak le a kecskeméti férfi futsalosok, becsülettel készültek a hétfőn folytatódó felsőházi küzdelmekre.

Vincze Miklós

Az alapszakaszban már találkoztak két alkalommal a felek, akkor mind a két alkalommal a Veszprém örülhetett, így van miért visszavágnia Marko Gavrilovic csapatának a királynék városában. A felsőházi rájátszást pazarul kezdte az ScoreGoal Kecskemét Futsal, ugyanis négy meccsből hármat megnyertek a hírös városiak többek között a Haladás és a Berettyóújfalu skalpját is begyűjtötték, így a tabella 2. helyén állnak. A házigazda Veszprém a kecskemétiekhez képest ellentétes utat jártak be a felsőházi rájátszásban, egy meccset sem tudtak eddig nyerni, sőt, még pontot sem szereztek a bajnokság ezen fázisában, ám ez nem altathatja el a kék oroszlánokat.

Szabó Ábel tüzel a Maglód elleni mérkőzésen.
Fotó: Bús Csaba

– Mindkét csapat számára borzasztóan fontos összecsapás lesz a hétfői – emelte ki a mérkőzés jelentőségét Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója. – Mi szeretnénk folytatni a jó szereplésünket a felsőházban. A Veszprém az egyetlen csapat, amely ellen nem tudtunk nyerni ebben a szezonban, tehát mondanom sem kell, hogy mennyire motiváltan várjuk az ütközetet. Továbbra is nagy problémát jelentenek számunkra a sérülések. Sajnos a válogatott összetartásról Biró Attila sérülten tért vissza, és még nem tudni, hogy bevethető lesz vagy sem. A nehéz helyzetekben ugyanakkor már többször sikerült megmutatnunk karakterünket. AZ biztos, hogy nagyon kemény csata vár ránk Veszprémben hétfőn. Bízom a csapatunk erejében, és a jó eredmény kiharcolásában.

A mérkőzés 18 óra 30 perckor kezdődik a veszprémi, Március 15. úti Sportcsarnokban. A másik két mérkőzés párosítása: Debreceni EAC-Haladás VSE, Á Stúdió Futsal Nyíregyháza–MVFC Berettyóújfalu.

A férfi futsal felsőház állása
1.    HALADÁS VSE    4    2    1    1    18–11    14
2.    KECSKEMÉT    4    3    1    0    12–8    13
3.    BERETTYÓÚJFALU    4    2    0    2    13–13    11
4.    NYÍREGYHÁZA    4    2    2    0    9–7    10
5.    DEAC    4    1    0    3    13–15    4
6.    VESZPRÉM    4    0    0    4    5–16    4

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában