Röplabda

2024.03.19. 11:14

Biztosan győzött a Jászberény ellen a HÉP-KRC Röpke

A hétvégén az ötödik mérkőzését játszotta a női röplabda NB II. felsőházi rájátszáságban a kecskeméti HÉP-KRC Röpke. A hírös városi hölgyek az ötödik mérkőzésüket is biztosan nyerték, így hibátlanul zárták a rájátszás első körét.

Vincze Miklós

A női felsőházi rájátszásnak a hatcsapatos mezőnyében már csak a Jászberénnyel nem találkozott a HÉP-KRC Röpke, egészen az elmúlt hétvégéig. Akkor Kecskeméten fogadták a jászságiakat, és Erki Milán csapata biztos, 3–0-ás győzelmet aratott. Az első és a harmadik szettet meggyőző fölénnyel nyerte a kecskeméti hölgykoszorú, a második játszma volt az, amelyben komoly ellenállást fejtett ki a Jászberény, de végül 27–25 arányban azt is behúzták a kecskemétiek, és mindez azt jelenti, hogy a felsőházi rájátszás első körében mind az öt ellenfelüket legyőzték.

HÉP-KRC Röpke, röplabda, mérkőzés
Joggal ünnepel a csapat és a két szakvezető
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

– A második szettben túlságosan szabadon hagytuk játszani az ellenfelet, emiatt szorossá tettük magunknak – értékelt Erki Milán, a csapat vezetőedzője. – Ettől eltekintve azonban magabiztosan irányítottuk a mérkőzést, kijött a két csapat közti különbség. A rájátszás első felét hibátlanul abszolváltuk, ezáltal az élen, ráadásul négy pontos vezetéssel fordulunk rá a végső hajrára. Ez a tény, a mutatott játék illetve a fejlődési görbénk is bizakodásra ad okot, egyetlen célunk van a szezon végére – az NB II-és bajnoki cím megszerzése – jelentette ki a mester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában