Kosárlabda

2024.03.12. 15:47

Országos döntőbe került a bélás kosárlabdacsapat

Az idei tanévben először meghirdetett bélás kosárlabda-tehetséggondozás szakkör résztvevői a Diákolimpia versenysorozatban kiharcolták az országos döntőbe való továbbjutás lehetőségét, tájékoztatta hírportálunkat a Bélás Sajtóiroda.

Márton Anna

A Kecskeméten megrendezett háromfordulós megyei diákolimpiai bajnokságban az iskola B kategóriás kosárlabdacsapata a megyei döntőben első helyezést (4 győzelem/1 vereség) ért el. I. Bajai III. Béla Gimnázium, II. Kecskeméti SZC Kada Elek Technikum, III. Kecskeméti Bolyai János Gimnázium, IV. Kecskeméti Református Gimnázium.

kosárlabda, csapat, döntő
Országos döntőbe került a bélás kosárlabdacsapat
Fotó: Beküldött fotó

Ezzel az eredménnyel Bács-Kiskun vármegyét képviselik a Miskolcon megrendezésre kerülő háromnapos országos döntőben, ahol a továbbiakban a 20 legeredményesebb iskolacsapat méri össze tudását.

A csapat tagjai: Hátsó sor: Hermanutz Mihály, Ádám Bence, Weiner Alex, Rabi Ervin, Ikotics Hunor Csikó, Németh Attila. Első sor: Dömény Soma, Gyalus Barna, Gottlieb Gábor, Rittgasszer Ábel, Kenyeres Olivér, Győrfi András. A csapat tagjai még: Huzsvay Gergő és Heffler Erik Olivér.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában