Labdarúgás

2024.03.18. 09:18

Biztosan győzött a Baja vendéglátójaként az éllovas Vadkert

Az éllovas Soltvadkert a 11.helyen álló Baját fogadta hazai pályán. Mindjárt a mérkőzés elején kétgólos előnyre tett szert a haza gárda, és végül biztosan nyerte a találkozót.

Vincze Miklós

Soltvadkerti TE Soltút–Bajai LC 4–0 (3–0)
Soltvadkert, vezette: Minda Róbert (Béleczki László, Nagy Norbert)
Soltvadkert: Eifert – Veszeli, Gráczer, Supka, Farkas (Angeli 79.), Plichta, Áman, Hegedűs (Brindza 76.), Gémesi (Huszka 68.), Tóth P. (Radics 70.), Sili (Somogyi 87.). Vezetőedző: Molnár László.
Baja: Sziráczki – Fehér, Németi, Knap, Bölcskei, Kudella, Szeibert, Csiki, Bányai, Baladin, Mezőfi. Vezetőedző: Koch Tamás.
Gól: Sili a 6., a 9., Hegedűs a 36., Huszka a 90. percben.
Sárga lap: Gémesi 45., Plichta 52., Veszeli 82., Gráczer 88. illetve Bányai 36., Kudella 44. perc.

bajai lc, labdarúgás, vármegye I.
Hazai lehetőség a Bajai LC-SC HÍrös-Ép mérkőzésen
Fotó: Pulai Zsóka / archív-felvétel

– Jól kezdtük a mérkőzést, nyolc perc után két góllal vezettünk, azt követően megvoltak a helyzetek ahhoz, hogy lezárjuk a mérkőzést, és nyugodtan játszhassunk tovább, csakhogy kimaradtak, és egyre jobban magára talált a Baja – értékelte a találkozót Molnár László, a Soltvadkert vezetőedzője. – Szerencsére rúgtunk még egy gólt szabadrúgásból, és a háromgólos előny azért megnyugtató fór egy második félidő előtt. A második játékrészben aztán érthetetlen módon visszaesett a játékunk, sok hibával játszottunk. Kontrából így is voltak lehetőségeink, legalább három száz százalékos ziccert dolgoztunk és sajnos hagytunk ki. A védekezés ugyanakkor megfelelő volt, a Baja nem sok veszélyt tudott jelenteni a kapunkra. Az eredménynek természetesen nagyon örülünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában