Labdarúgás

2024.03.16. 20:35

Hátrányból fordította meg a meccset a Kiskunfélegyháza – galériával

Az idei harmadik bajnoki mérkőzését játszotta a vármegyei I. osztályú kiskunfélegyházi csapat. Az ellenfél pedig a Kecel FC gárdája volt. A második félidei jó játékkal otthon tartották a három pontot.

Szentirmay Tamás

A 3. percben Oroszi előtt adódott lehetőség, de a nehezebb feladatot választotta, mert a kapufát találta el. Jó félóra elteltével megszerezte a vezetést a Kecel. Egy szabadrúgás után Nagy Szabolcsról kijött a labda Bajnok ott állt és a kapuba lőtt 0–1. A második félidő elején sikerült egyenlítenie a haza gárdának. Egy jobb oldalról belőtt labdát Oroszi lőtt a hálóba 1–1. Nem sokkal később a vezetést is megszerezte a Félegyháza, és ismét Oroszi volt a gólszerző 2–1. Félóra telt el a játékidőből, amikor Nagy Szabolcs óriásit bakizott. Patai hosszú labdát kapott, Nagy kijött a kapujából, de lyukat rúgott, így a keceli csatárnak csak továbbítani kellett a kapuba a labdát 2–2. A gólgyártás ezzel még nem ért véget. A 68. percben negyven méterről végzett el szabadrúgást a Félegyháza. A tizenhatoson belülre lőtt labda az egyik védőről kipattant az éppen egy perce beállt Erős elé, aki nem hibázott 3–2. A még hátralévő időben is élvezetes játék folyt a pályán, de több gól már nem esett.

labdarúgás, mérkőzés, vármegye I
Kiskunfélegyháza–Kecel FC 3–2 (0–1
Fotó: Szentirmay Tamás

Némedi Norbert a Kiskunfélegyháza vezetőedzője: – Nehéz mérkőzést játszottunk, mert a Kecel a mutatott játék alapján talán előkelőbb helyen is lehetne, mint amilyen helyet elfoglal jelenleg a tabellán. A meccs összképét nézve azt hiszem, hogy uraltuk a játékot 70-80 percig. Több is benne volt ebben a játékban. Két olyan szituációból kaptunk gólt, amire nem számítottunk. Az ellenfelünk kihasználta ezeket a lehetőségeket. Nagy dolog az, hogy hátrányból is meg tudtuk fordítani a mérkőzést. A végére lehetett volna könnyebbé tenni, de ott elhibáztuk a lehetőségeinket. Úgy gondolom, hogy egy góllal mindenképpen jobbak voltunk mai a találkozón. Annak külön örülök, hogy az idei harmadik mérkőzésünket is megnyertük. Ezután próbálunk a következő mérkőzésre koncentrálni meglátjuk, hogy mire lesz elég.

Vata Zalán a keceliek játékosa: – Felemás érzések vannak bennem, mert sikerült megszerezni a vezetést, ráadásul ezt a félidőig meg is tudtuk tartani. A szünetben azt beszéltük az öltözőben a fiúkkal, hogy az első öt, tíz percet próbáljuk meg kihúzni kapott gól nélkül. Ez sajnos nem valósult meg, mert a hazai csapat öt perc alatt megfordította az eredményt. Onnantól kezdve teljesen felborult az a dolog, amit a későbbiekre terveztünk, megbeszéltünk, illetve gyakoroltunk. 2–1-es félegyházi vezetés után sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe, a hazai védelem tehetős segítségével, sikerült döntetlenre feljönni. Utána egy újabb figyelmetlenségből a Félegyháza megszerezte a vezetést. Úgy gondolom, hogy egy döntetlenre rászolgált volna a csaptunk. Ez most nem sikerült, bízunk benne, hogy a jövőhéten sikerülni fog.

Kiskunfélegyháza–Kecel FC 3–2 (0–1)

Kecel, vezette: Geleta Mihály (Borbényi Bálint, Csorba Gábor)

Kiskunfélegyháza: Nagy Sz. – Kanyó, Magony, Marsa (Erős 67.), Oroszi, Szabó D. (Kőrös 86.), Urbán, Szabó P., Kurgyis (Nagy D.75.), Huszka, Molnár E. Vezetőedző: Némedi Norbert

Kecel: Molnár P. – Vata (Ferenczi 54.), Bányai, Killer, Sajdik, Bajnok (Erdei 84.), Patai, Fenyvesi K. (Döbrentei 70.), Fenyvesi B., Torma, Kóbor. Technikai vezető: Kapitány Gábor

Gólszerző: Oroszi 48., 52., Erős 68., ill. Bajnok 35., Patai 61. percben. Sárga lap: Szabó D., Szabó P. ill. Kóbor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában