Labdarúgás

2024.03.09. 13:29

Halason tarolt a rajton a Borota

Ezen a hétvégén rajtol el a vármegyei másodosztályú bajnokság. A Déli csoportban szombatra mindössze egy mérkőzés jutott, azt pedig már – miután délelőtt 11-kor csapott össze a Kiskunhalas és a Borota – már le is játszották. Mind a két csapat cserék nélkül, tehát tizenegy-tizenegy játékossal állt ki, a huszonkét labdarúgó kilencven perces, taktikai cserékkel az adott helyzetből következően nem túlbonyolított küzdelmét fölényesen nyerte az első játékrészben hat, a második félidőben hét találatig jutó vendégcsapat.

Vincze Miklós

Kiskunhalasi FC–Borotai SE 0–13 (0–6)
Kiskunhalas, vezette: Hagymási Attila (Markó László, Vén Krisztián)
Kiskunhalas: Gillányi – Gazdag, Molnár, Peic, Vásárhelyi, Csorba, Faddi, Csillag, László, Sárközi. Technikai vezető: Kuhn Róbert.
Borota: Horvát – Mijatovic, Vojnic, Piukovics, Balázs, Ivkovic, Nikutovic, Lukac, Kopunovic, Ciric, Franciskovic. Technikai vezető: Dulics Joszip.
Gól: Nikutovic 8., 32., 74., Balázs 11., 65., Lukac 18., 49., 53., Kopunovic 21., 26., 76., Mijatovic 68., Franciskovic 72.

labdarúgás,vármegye II., mérkőzés
Borotával csapott össze Halas
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában