Kézilabda Kecskemét

2024.03.22. 17:00

Megállna a lejtőn a kecskeméti csapat

Rövid szünet után folytatja szereplését a férfi NB I./B-ben a Kézilabda Kecskemét. Tóth Norbert együttese a tavaszi szezonban egyelőre nem tudott pontot szerezni, ennek a rossz sorozatnak a hazai pályán vethetne véget az együttes az Ózd ellen.

Nyitray András

Télen nagy átalakuláson esett át a Kecskemét, melynek keretét meghatározó játékosok sora hagyta el, akiket csak még fiatalabb játékosokkal tudtak pótolni. 

Horváth Andor, kézilabda, Kecskemét,
Nehéz helyzetben van a Kecskemét 
Fotó: Bús Csaba

Ez érezhető is a csapat szereplésén, hiszen Tóth Norbert tanítványai egyetlen pontot sem tudtak szerezni a tavaszi szezonban. A tabella is egyre rosszabbul néz ki, hiszen a 14. helyen álló hírös városiak jelenleg hat pontra vannak a már biztonságban lévő Rákosmentétől. A kiesés réme tehát fenyeget, de hazai pályán adódik újabb lehetőség arra, hogy kapaszkodjon valamibe a gárda. Szombaton a sereghajtó, csupán négy pontot begyűjtő Ózd érkezik a Messzi István Sportcsarnokba. Idegenben 28–29-re nyert ősszel a Kecskemét, és ha a reményt életben akarják tartani a hazaiak, akkor csak a győzelem lehet elég számukra. A mérkőzés 19 órakor veszi kezdetét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában