Labdarúgás

2024.03.24. 07:00

Fontos mérkőzés jön Szegeden a kecskeméti tartalékoknak

Az NB III dél-keleti csoport 21. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendége lesz a „kis” KTE. A tartalékok csatája nagy téttel bír az alsóházban, hiszen mindkét együttesnek szüksége van a pontokra a bennmaradásért vívott harcban.

Nyitray András

Pontokért mennek a kecskemétiek

Fotó: KTE

A Szeged jól kezdte a tavaszi szezont, hiszen két győzelem után legutóbb Monoron ugyan alulmaradt, de azonnal megkezdte ezzel a felzárkózást. 14 pontjával a 15. helyen áll, csupán egy-egy egységgel és pozícióval előzi meg őket a KTE II. A két csapat első összecsapása ősszel nem hozott gólt, akkor 0-0 lett a végeredmény, ezzel most alighanem egyik csapat sem lenne elégedett.

KTE, labdarúgás
Pontokért mennek a kecskemétiek
Fotó: KTE 

– Jó csapattal fogunk találkozni, hiszen a Szeged jól kezdte a tavaszi szezont, két győzelem után kaptak csak ki legutóbb. Természetesen tudjuk, hogy fontos mérkőzés következik, ennek szellemében is készülünk. Jó pálya, kitűnő körülmények várnak ránk, ez mindenképpen fel kell, hogy dobja a csapatot, szeretnénk elkezdeni a pontok gyűjtését – mondta Virágh Ferenc.

A mérkőzés 11 órakor kezdődik a szegedi Szent Gellért Fórumban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában