Labdarúgás

2024.02.23. 11:42

A jó formában lévő ZTE várja a KTE-t

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában a Kecskeméti TE a Zalaegerszegi TE vendége lesz szombaton 12 óra 30 perckor. 

Nyitray András

A két csapatban közös, hogy a tavaszi szezont úgy kezdték, hogy maguk mögé is tekintgetniük kellett. Ez a ZTE-re hatványozottan igaz volt. A nehéz sorolás ellenére viszont előbb a Fehérvárt, majd a Puskás Akadémiát is le tudták győzni, ezt követően pedig döntetlent játszottak a Mezőkövesddel, majd legutóbb az éllovas Paks otthonában nyertek őrült meccsen 4–3-ra. Jelenleg 25 ponttal a 9. helyen állnak így. 

Kecskeméti TE, mérkőzés, labdarúgás
Lukács Dániel góljaira most is szükség lehet
Fotó: Bús Csaba

A Kecskemétnél sem panaszkodhatnak, hiszen bár Pakson alulmaradtak a lila-fehérek, a Mezőkövesd, a Diósgyőr és az Újpest skalpját is sikerült begyűjteni, így feljött az 5. helyre 30 pontjával a KTE. A lila-fehérekre nem vár könnyű időszak, hiszen egy hét három meccs jön. 

– Csak a Zalaegerszegre készülünk jelenleg, hiszen kitűnő formában kezdte ellenfelünk a tavaszt, idegenben így nehéz feladat előtt állunk. Utána következik szerdán a Magyar Kupában a Veszprém, az sem lesz könnyebb meccs, hiszen az alacsonyabb osztályban szereplő klubok mindig nagyon felszívják magukat, élet-halál csataként tekintenek ezekre találkozókra. Utána pedig jön idegenben a Ferencváros. Nehéz hármas, akárhogy is nézzük, de ha koncentráltak leszünk és ki tudjuk küszöbölni a hibáinkat, akkor jól jöhetünk ki ebből az időszakból is – mondta Lukács Dániel, a KTE támadója a meccs előtt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában