Labdarúgás

2024.02.26. 08:51

Kikapott a KTE tartalék a főpróbán

Vasárnap megtartotta a főpróbát a Kecskeméti TE NB III-as csapata, ellenfelük a Dunaföldvár volt.

Nyitray András

Az első félidőben nem született gól, fordulás után azonban a vendégek kegyetlenül gólra váltottak minden hazai bizonytalanságot, így győzelemmel távozhattak. A tartalékok már a bajnoki rajtra hangolnak innentől, vasárnap 12 órakor a BKV Előrét fogadják a Műkertvárosi Sportcentrumban.

labdarúgás, kte, kte II,
Vereséggel kezdtek a fiatalok
Fotó: KTE

– Kemény főpróbánk volt az igencsak jó játékosokból álló Dunaföldvárral szemben. Az első félidőben túlságosan is tiszteltük ellenfelünket, nem kaptam vissza azt a játékot, amit szerettem volna látni. A második játékrészben már jobban működött a játék, gólokkal kellett volna vezettünk, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk. Nem úgy ellenfelünknél, mely kíméletlenül kihasználta lehetőségeit – értékelt Virágh Ferenc vezetőedző.

Kecskeméti TE – Dunaföldvár 0-2 (0-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE: Telek – Bodor, Szamosi, Hatvani, Artner, Goretich, Kovács P., Zoltán, Jászai-Deák, Czenky, Polyák K. Csere: Győri A., Majoros, Györgye, Horváth Á. Vezetőedző: Virágh Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában