Birkózás

2024.02.07. 11:26

Két versenyen is ott volt a Soltvadkerti TE

A Soltvadkerti TE ifjú versenyzői igen sok programmal kezdik az évet, hiszen hétvégén újabb két versenyen mérettek meg. 

Nyitray András

A dobogó legfelső fokán Rafael Dániel, a Soltvadkerti TE versenyzője

Fotó: STE

A kötöttfogású csapat U15-ös és U20-es korosztályban egy hazai válogató versenyen vett részt. Ezúttal némileg visszafogottabban teljesített az STE, hiszen Lippai Áron, Puskás Bence, Dági Patrik, Virág Bálint, Tóth László Szemir és Heiszenberger Alex helyezés nélkül zárta a versenyt az U15-ös korosztályban. Az U20-ban csak Rafael Dániel indult, aki viszont meg sem állt az első helyig. 

A soltvadkertiek egy másik csoportja Ausztriába utazott a Kozma István Magyar Birkózó Akadémiával egy nemzetközi tornára. Itt az U17-es és U20-as korosztályban mutathatták meg meg magukat az induló fiú és leány versenyzők. Osztatni Zsombornak nem sikerült helyezést elérnie a fiatalabbak között, az U20-ban azonban Gangl Zétény végül a 3. helyet szerezte meg a nap végeztével. Müller Petrának sem kellett sok a dobogóhoz, aki végül a negyedik pozícióban zárt a nemzetközi versenyen. 

Újabb két érmével igen termékeny időszakon van túl máris a klub, hiszen az év első versenyén 11 fiatal nyakába került érem, amit most újabb kettővel toldottak meg a soltvadkertiek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában