Dakar-rali

2024.01.18. 08:06

Összetettben a 15. helyről várja a folytatást a Qualisport Racing – videóval

Kiválóan szerepelt a kamionosok mezőnyében a dunaszentbenedeki Qualisport Racing csapata, amely a 12. helyen teljesítette a verseny tizedik szakaszát. A Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor, Ács László fedélzeti szerelő alkotta trió összetettben a 15. helyről várhatja a csütörtöki folytatást.

Tapodi Kálmán

Fotó: Qualisport Racing

Az utolsó előtti nap sem lesz könnyű 480 versenykilométert kell megtenni, miközben lesznek veszélyesebb, „defekteket okozó” szakaszai is az Alula ás Yanbu közötti távnak. 

Kovács Miklós videóüzenetében elmondta, hogy szervizcsapat is sokat tett a sikeres folytatásért és megtalálták azt a hajszálrepedést a szívócsonkon, ami miatt az előző nap végén lelassultak. Hajnalra a hibát elhárították és a Scania Hyena egyes részeken 140 kilométerrel is repeszthetett. Mint a pilóta hangsúlyozta: továbbra is óvatosabban haladnak, hogy teljesülhessen a vágyuk, hogy január 19-én, bármilyen helyezést elérve, felállhassanak a dobogóra Yanbuban. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában