Futsal

2024.01.22. 21:16

Hat gólt szerezve kapott ki négy góllal a Dirner-Siland

A nyolc forduló után 6 ponttal a 7. Apátfalva vendége volt hétfőn este a Dirner-Siland Futsal Club a férfi futsal NB III. Csongrád-Csanád megyei csoportjában. A mérkőzés gólparádét hozott, az 5–3-as első félidőt követően a második játékrészben mind a két fél pontosan megduplázta az első játékrészben szerzett találatai számát, így 10–6 arányban az Apátfalva győzött.

Vincze Miklós

Pászti Botond szerezte a Dirner-Siland hatodik gólját.

Fotó: Bús Csaba

Bár az utolsó előttihez utaztak a kecskeméti futsalosok, pontosan tudták, hogy elbizakodottságnak helye – ezúttal – sincs, hiszen nehéz ellenfélhez látogatnak, amelynek a tabellán elfoglalt helyezése becsapós. A 12. perc zárultakor aztán úgy tűnt, hogy bőven van esély a három pont megszerzésére, Takács Vilmos egy és Tóth Kristóf két találatával ugyanis 3–1-re vezettek a hírös városiak, miután hazai részről csak Vas Károly talált be addig. Csakhogy az első játékrész utolsó hát percéből négyszer is beköszöntek a hazaiak, így 5–3-as hazai vezetés mellett vonultak pihenőre a csapatok. A második játékrész hazai góllal indult, majd kis híján Dirner-Siland egyenlítést hozott, Tóth Kristóf harmadik és Böde Krisztián első találatának köszönhetően 6–5-re megközelítették a vendégek a hazaiakat. A hátralévő időben azonban a hazaiak még négyszer, a Dirner Siland viszont csak egyszer – Pászti Botond révén – talált be, így az Apátfalva otthon tartotta mind a három bajnoki pontot.

Apátfalva SC–Dirner-Siland Futsal Club 10–6 (5–3)

Apátfalva, vezette: Nemczov Márk, Medovarszki János, Baráth János.

Apátfalva: Szalkai – Graur, Frank, Kardos, Vas. Csere: Bokor, Lakatos, Olasz.

Dirner-Siland: Szatmári – Takács, Pászti, Tóth K., Kiss Sz. Csere: Kürtösi, Böde, Marosvölgyi, Sáfrány, Herczeg.

Gól: Vas az 5., 20., 26., 36., Frank a 13., Graur a 14., 15., Bokor a 32., Kardos a 38., Olasz a 40., illetve Takács a 3., Tóth K. a 12., 12., 26., Böde a 28., Pászti a 36. percben.

Kiállítva: Takács a 24. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában