Futsal

2024.01.11. 07:00

A Dirner-Siland FC Bordányban rajtol

Idei első tétmérkőzésére készül az NB III-as regionális bajnokságban a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club, mely csütörtökön a Bordány vendége lesz. A vendégeknek kötelező feladat lenne a három pont megszerzése a papírforma alapján. 

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A kecskeméti együttes felemás teljesítménnyel fejezte be az előző esztendőt, hiszen az első 6 fordulóban csupán 2-szer tudott nyerni, emellett egy döntetlen és 3 vereség csúfítja a mérlegüket. Itt a lehetőség viszont, hogy rögtön lendületet vegyen a társaság az új év elején, hiszen a sereghajtó Bordány egyelőre pontot sem tudott szerezni ebben a bajnokságban.

 A Siland egy győzelemmel feljöhet a negyedik helyre a tabellán, amire szüksége is lenne, hiszen a következő hetekben már csak papíron erősebb riválisokkal találkozik majd. A dobogós álmok életben tartásához az első lépés a kötelező három pont begyűjtése lehet. 

A Bordány SK–Dirner Siland Futsal Club mérkőzést csütörtök este 20 órakor rendezik Zákányszéken, helyi a sportcsarnokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában