Labdarúgás

2023.12.25. 09:00

December 28-án rendezik a III. Hájer Sándor emléktornát

Harmadik alkalommal rendezi meg az SC Hírös-Ép a Hájer Sándor emléktornát. Az U8-as korosztály számára meghirdetett viadalt a Messzi István sportcsarnokban rendezik, december 28-án.

Vincze Miklós

Eredményhirdetés az I. Hájer Sándor emléktornán

Fotó: Gulyás Sándor

Immár harmadik alkalommal rendezi meg az SC Hírös-Ép az egyesület nagy szeretetnek örvendett néhai utánpótlás-edzője, Hájer Sándor emlékére a máris értékes hagyománnyá váló utánpótlást tornát. A viadalon ezúttal is az U8-as korosztály vesz részt. A tornát első alkalommal Kecskeméten, tavaly Izsákon rendezték, az idén azonban újra a Messzi István Sportcsarnok ad otthont a rendezvénynek. Az idén hét csapat vesz részt a küzdelemben, a rendező SC Hírös-Ép elindítja a csapatát a Felcsút, a Szentes, a kiskunhalasi Szilády RFC, a Jászfényszaru – ők címvédőként érkeznek, hiszen a tavalyi tornát ők nyerték –, a LUA Baja és a Kecskeméti LC. 

A lebonyolítási rendszer annyiban változott, hogy ezúttal nem osztották csoportokra a csapatokat, hogy a csoportkör után egyenes kieséses rendszerben folytatódjék a helyosztókon át a döntőig a versengés, hanem körmérkőzéses rendszerben meccselnek a csapatok, vagyis mindenki találkozik mindenkivel, és a végén a tabella alapján dőlnek el a dobogós helyezések. Tizenkét percesek lesznek a mérkőzések, az első találkozó mindjárt egy városi derbi lesz, hiszen az SC Hírös-Ép és a Kecskeméti LC fog összecsapni, mindjárt reggel 8 órakor. Az eredményhirdetésre az előzetes tervek szerint 17 óra után néhány perccel kerül majd sor, az éremosztót követően az idén is különdíjat kap a gólkirály, a legjobb kapus, a legjobb mezőnyjátékos, illetve a rendező SC Hírös-Ép csapatának a legjobbja.

A rendezvényre a belépés ingyenes, a rendező SC Hírös-Ép a csapatokat elkísérő szülők és drukkerek mellett várják a semleges érdeklődőket is.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában