Labdarúgás

2023.11.12. 12:22

Két Bolvári Dávid találattal győzött a Mélykút vendégeként a Dusnok

A hétvégén a 12. fordulót rendezik meg a vármegyei másodosztályú bajnokságban. Ezen a hétvégén a Déli csoportban mind a négy mérkőzés vasárnapra maradt, a Mélykút-Dusnok találkozót pedig vasárnap délelőtt játszották le.

Vincze Miklós

Bolvári Dávid (kék mezben) két góljával szerzett három pontot a Mélykút vendégeként a Dusnok

Fotó: Pozsgai Ákos

A tizenegy forduló után 11 ponttal a 6. helyen álló Mélykút a 28 ponttal éllovas Dusnokot fogadta az őszi utolsó előtti fordulóban. Mivel a pénteki és a szombati esőzés miatt a mélyktúi pálya használhatatlanná vált, így a mérkőzést Jánoshalmán, a Jánoshalmi FC műfüves pályáján vívták meg vasárnap délelőtt. Amint az várható volt, az éllovasnak alaposan meg kellett dolgoznia a sikerért. Bolvári Dávid vezető góljára Gyetvai Gergő révén még volt válasza a 72. percben az akkor már harminc perce emberhátrányban focizó hazai csapatnak, a második, a 86. percben született Bolvári Dávid-találatra azonban már nem érkezett válasz, így a Dusnok elvitte mind a három pontot. 

Mélykúti SE–Dusnok KSE 1–2 (0–1)

Jánoshalma, vezette: Ézsiás Gábor (Herceg Tamás, Horváth Attila)

Mélykút: Maráczi – Madarász, Geleta, Vörös, Balla, Gyetvai, Figura (Brezovszki 65.), Puczi, Horváth D., Boldizsár, Horváth Z. (Papp 65.) Technikai vezető: Kiss Gábor.

Dusnok: Bolvári I. – Jagicza, Hodován (Bárdos 61.), Báló (Pozsonyi 34.), Szarka, Pécsy, Bolvári Z., Mindszenti, Bolvári D., Wachtler (Eleki 46.), Jáksó (Szász 83.). 

Gól: Gyetvai a 72. illetve Bolvári D. a 44. és a 86. percben.

Kiállítva: Puczi a 40. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában