Labdarúgás

2023.10.01. 20:35

Tíz gól esett a Nyárlőrinc, Kunszállás mérkőzésen – galériával

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában a hatodik fordulóban, a Kunszállás Nyárlőrincre látogatott. A találkozó előtt a hazaiak a negyedik, a vendégek pedig a nyolcadik helyet foglalták el a tabellán.

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

Már a 11. percben gólt szerzett a hazai csapat. Kovács Mihály beadása után Varga Dániel lőtt közelről a kapuba 1–0. Öt perccel később Kovács jobb oldali szabadrúgását Sáfár Sándor fejelte a hálóba 2–0. Pontosan félóra telt a találkozóból, amikor Németh Norbert hosszú labdát kapott a jobb szélen, aztán jó húsz méterről futtából kilőtte a jobb alsó sarkot 3–0. A 36. percben Németh nagy bedobását Kovács fejelte a kapuba 4–0.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első befejeződött. A Nyárlőrinc rúgta a gólokat. Öt perccel a második játékrész megkezdése után Németh kihasználta, hogy bedobásnál nincs les. Kovácshoz dobra a labdát, aki Dobost is kicselezve növelte a csapata előnyét 5–0. Negyedórával később egy előre vágott labdára együtt ugrott fel Pálnok és Medveczki. Az utóbbinál maradt a játékszer és Dobos felett a hálóba emelt 6–0. Újabb öt perc elteltével ismét gólt ért el a Nyárlőrinc. Medveczki az alapvonal közeléből visszagurított Vojtovicsnak, aki lágyan beemelte a labdát és az apró termetű Kovács a kapuba fejelt 7–0. A nyolcadik hazai gólban is benne volt Kovács. A 77. percben nagy szólót vágott ki, közelről lőtt, de Dobosról kipattant a labda, de pontosan Rimóczi Norbert elé, aki nem hibázott 8–0. A gól után kicsit leengedett a Nyárlőrinc. A 79. percben Kertész Ádám ívelt beadását Nyúl rosszul ütötte ki, pontosan Hegedűs Levente elé, aki a kapu közepébe lőtt 8–1. Négy perccel később Kürtösi Viktort vágták fel a tizenhatoson belül, amiért büntető járt. A tizenegyest Kertész értékesített, és beállította a 8–2-es végeredményt.

Nyárlőrinci LSC–Kunszállás SE 8–2 (4–0)

Nyárlőrinc, vezette: Rabi József (Csorba Gábor, Marton Renáta).

Nyárlőrinc: Jelen (nyúl 62.) – Dezső M., Sajtos, Sáfár S. (Sáfár M. 58.), Kovács M., Németh N. (Faragó 67.), Malomsoki, Vojtovics, Varga D. (Medveczki 74.), Bali (Rimóczi 32.), Torbavecz.

Kunszállás: Dobos – Fekete T., Kiss Sz., Dinnyés, Hegedűs, Hatvani, Kertész Á., Pálnoki, Jókai, Páli, Kürtösi.

Gólszerző: Varga D. 11., Sáfár 16., Németh N. 30., Kovács M. 36., 50., 70., Medveczki 65., Rimóczi 73. illetve Hegedűs 79., Kertész 83.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában