Labdarúgás

2023.10.19. 16:59

Mini bérletet ad ki a Kecskeméti TE a ZTE és az FTC elleni meccsekre

Október és november fordulóján egymás után két hazai bajnoki mérkőzés vár a Kecskeméti TE-re a Széktói Stadionban, előbb a Zalaegerszeg, majd a Ferencváros lesz a vendégük. A két mérkőzésre mini bérletet fog kiadni a klub, mellyel mindkét találkozó megtekinthető, egyben garantáltan helyet is biztosít.

Nyitray András

Jó hangulat várható a Széktóiban

Fotó: Bús Csaba

A klub tájékoztatása szerint a bérletes drukkerek kényelmes helyzetben várhatják a szezon összes hazai mérkőzését, hiszen az éves bérlettel biztosították már helyüket. 

Ahogy tavaly, úgy idén is szeretnék a bérlettel nem rendelkező, de hűséges drukkereket is jutalmazni, így a soron következő két hazai mérkőzésre egy külön mini bérletet adnak ki. Aki ezt megvásárolja már a ZTE elleni bajnoki előtt, annak az FTC ellen is garantáltan lesz helye így a Széktói Stadionban. 

A mini bérlet online, a jegymester felületén keresztül lesz megváltható október 19-től (csütörtök) 18 órától, egy regisztrációval egyszerre maximum 5 darabot lehet venni. Érdemes lecsapni a lehetőségre, hiszen amennyiben a mini bérletek elfogynak, úgy jegyértékesítésre sem kerül sor a találkozókat megelőzően. 

A ZTE-t október 28-án (szombaton) 12:30-kor, míg az FTC-t november 5-én (vasárnap) 14:45-kor fogadja a KTE. 

A mini bérlet ára:

"A" lelátó:

Normál jegy: 5.000 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 4.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 4.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 3.000 forint

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában