Labdarúgás

2023.09.10. 19:27

Megnyerte a Kecel elleni rangadót és hibátlan a Vadkert – galériával

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

Az új bajnokságban most találkoztak először, a vendéglátók a vadkertiek voltak. Már a találkozó elején meg lehetett állapítani mind a két csapatnak a hadrendjét. A hazaiak sok passzal vitték fel a labdát, míg a vendégek előrevágottakkal kísérleteztek. A vadkertiek többet birtokolták a játékszert, de egy hiba után mégis a Kecel szerezte meg a vezetést a 25. percben. A hazaiak szabálytalankodtak a büntető területen belül, amit a játékvezető tizenegyessel honorált, és amit Bányai értékesített 0–1. Három perccel később akár egyenlíthetett is volna a Vadkert, de Farkas Béla fejese a kapu fölé szállt. A 31. percben Vida Kristóf jobb oldalról végzett el szabadrúgást, elcsavarta a sorfal mellett, így a labda a jobb sarokban kötött ki 1–1.

Az 58. percben Bashiri távoli lövését a jobb alsó sarokból ütötte szögletre Sziráczki. A 64. percben megszerezte a vezetést a Soltvadkert. Bal oldali beadás után Gémesi kapásból hatalmas gólt lőtt 2–1. Két perccel később Bödő megkapta második sárga lapját is, majd pedig a pirosat. A hátralévő időben még nagyobb lendülettel támadt a hazai gárda. A 92. percben Áman Áron teljesen egyedül vezethette kapura a labdát, de a nehezebb feladatot választotta, mert a kapufát találta el.

Soltvadkerti TE Soltút–Kecel FC 2–1 (1–1)

Soltvadkert, vezette: Katona Balázs (Krepsz László, Horváth Attila)

Soltvadkert: Eifert – Brindza (Hegedűs 78.), Veszeli (Áman 71.), Gráczer, Hauk (Supka 81.), Farkas (Angeli 90.), Plichta, Radics, Gémesi, Vida, Tóth P. (Bashiri-Shahroodi 46.) Vezetőedző: Molnár László.

Kecel: Sziráczki – Vata (Nagy M. 46.), Bányai, Killer (Döbrentei 71.), Sajdik, Gavula, Patai, Králik, Bödő, Torma, Ferenczi. Technikai vezető: Kapitány Gábor.

Gól: Vida a 31., Gémesi a 64., illetve Bányai a 25. percben.

Sárga lap: Eifert 24., Supka 83., illetve Vata 36. perc.

Kiállítva: Bödő a 66. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában