Kosárlabda

2023.09.09. 18:08

Bronzérmes a Sitku Ernő Emléktornán a Kecskemét

Szombaton a bronzéremért lépett Nyíregyházán a Sitku Ernő Emléktornán a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A házigazdák ellen nagyon jól játszott Forray Gábor csapata, és végül 100 pontig jutva szerzett érmet.

Nyitray András

Sitku Ernő Emléktorna

Fotó: Gazdag Mihály / Illusztráció

A kecskemétiek már az első negyedben hét pontos előnyre tettek szert, amit aztán a szünetig meg is őriztek (48–41). A második félidőben továbbra is kitartott az eredményes támadójáték, melyből Bogues és Dramicanin 18 egységgel vette ki a részét, de Lawrence és Karahodzsics és 15 pontig jutott. A Kecskemét mindkét negyedet fölényesen nyerte meg, a végeredmény így 100–78 és bronzérem lett.

– Wittmann Krisztián csapatkapitányunk a mai meccsen nem lépett pályára, ugyanis szerettem volna, ha azok kapnak több játéklehetőséget, akiknek ritmusba kell kerülniük, illetve akik eddig kevesebb játékpercet kaptak. Mindenki parkettre lépett, és tudtunk olyan elemeket is gyakorolni, amelyek a jövőben a hasznunkra válhatnak. Köszönjük a házigazdáknak a meghívást, méltó emléket állítottak a legendás kosárlabdázónak, Sitku Ernőnek – értékelt Forray Gábor vezetőedző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában