Kosárlabda

2023.07.11. 16:55

Négy felkészülési meccset vív Kecskeméten a férfi kosárlabda válogatott

Július 28. és augusztus 4. között nem kevesebb, mint négy alkalommal lép pályára a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban az olimpiai előselejtezőre készülő magyar férfi kosárlabda válogatott.

Vincze Miklós

Fotó: MKOSZ

A magyar férfi kosárlabda-válogatott olimpiai előselejtezőre készül, amelyet a lengyelországi Gliwicében fog megvívni augusztus 13. és 20. között. A nemzeti csapat négy felkészülési mérkőzéssel hangolódik a megmérettetésre. Először egy háromcsapatos tornán szerepel Izrael és Izland válogatottjai ellen július 28. és 30. között, majd a következő héten, augusztus 3-án és 4-én Észtországgal méri össze tudását Sztojan Ivkovics együttese. Mindegyik találkozót a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban rendezik.

A felkészülési mérkőzések pontos időpontja:

A felkészülési torna programja: 

Július 28., péntek, 18 óra: Magyarország–Izrael

Július 29., szombat, 18 óra: Izrael–Izland

Július 30., vasárnap, 17 óra: Izland–Magyarország. 

Az Észtország elleni első felkészülési mérkőzést augusztus 3-án, csütörtökön vívják 18 órai kezdettel, ezt megtekinthetik a szurkolók. A második Észtország elleni találkozó, amelyet másnap, augusztus 4-én, pénteken 18 órakor vívnak, zárt kapus lesz.

A magyar válogatott első három, nyilvános mérkőzésére a helyszínen lehet jegyet váltani, amely darabonként 1000 Forintba kerül, a kapunyitás másfél órával a találkozók kezdete előtt történik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában