Futsal

2023.07.06. 16:00

Koós Károly újra a ScoreGoal fedélzetén

A férfi futsal NB I.-ben a történetek legjobb eredményét elérő ScoerGoal Kecskemét Futsalnál nem csak a játékoskeretken, hanem a szakmai stábban is történt változás. Visszatért ugyanis a hírös városi kék oroszlánokhoz a gárda korábbi vezetőedzője, Koós Károly.

Vincze Miklós

Koós Károly (balra) és dr. Vercz Tamás

Fotó: SCoreGoal

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a szakmai stáb feje ugyanaz marad, ugyanis a szerb Marko Gavrilovic marad a sportigazgató a ScoreGoal csapatánál. Az ő stábjában kap újra szerepet az a Koós Károly, akivel a ScoreGoal Kecskemét annak idején feljutott az NB I.-be. A tréner nagy örömmel tért vissza másfél év távollétet követően a kecskeméti futsal egyesület kötelékébe. 

– A ScoreGoal különleges helyet foglal el a szívemben, hiszen a felnőtt futsal edzői pályafutásom csúcsára itt értem, sokat köszönhetek a klubnak – jelentette ki. – Így aztán amikor dr. Vercz Tamás megkeresett, nem kellett sokat gondolkodtam azon, hogy szeretnék-e újra szerepet vállalni az egyesületnél. Örömmel tértem vissza, alig várom, hogy elkezdjük a munkát a jövő héten a csapattal – nyilatkozta Koós Károly.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában