Baon podcast

2023.04.22. 13:28

Új otthonra lelt az SG Kecskemét Futsal – podcast

Ebben a podcastunkban dr. Vercz Tamással, az SG Kecskemét elnöke beszélt az átadott tornacsarnokról és a bajnokságról is.

Nyitray András

Dr. Vercz Tamással, az SG Kecskemét elnöke

Fotó: Bús Csaba

Áprilisban átadták a kecskeméti Katona József Gimnázium új tornacsarnokát, mely a röplabda sport ikonikus helyi alakjának, Dunszt Ferencnek a nevét viseli majd. A projekt közel 1 milliárd forintos értékben valósult meg, melynek 70 százalékát az SG Kecskemét Futsal Club TAO-kerete jelentette az MLSZ támogatásával, míg 30 százalékban Kecskemét Megyei Jogú Város járult hozzá a beruházáshoz. 

Hiánypótló projekt valósult meg, mely új otthont jelent a futsal egyesületnek, egyben méltó körülményeket a sportolásra az iskola tanulóinak. Az SG Kecskemét elnöke, dr. Vercz Tamás örül, hogy értéket teremtettek, melyet szeretnének minél jobb szerepléssel ünnepelni. A klub története első négyes döntőjére készül a kupában, emellett a bajnokság felsőházában is éremre hajt. 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában