Labdarúgás

2023.04.08. 20:51

Nem bírt egymással a Kiskunmajsa és a Solt – galériával

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában a 20. fordulóban a Kiskunmajsai FC a Solti FC-t fogadta. A hűvös esős időben nem alakult ki jó játék, de a csapatok nagyot küzdöttek.

Szentirmay Tamás

A Kiskunmajsa és a Solt csapott össze szombaton

Fotó: Szentirmay Tamás

A hazaiak vezeték az első támadásokat, de mégis a vendégeknek sikerült először a kapuba találni. A 19. percben egy előre vágott labdára messze kifutott a kapujából Kovács Kristóf, de nem tudta jól elrúgni a labdát, mert az Tóth Márkhoz került, aki az üres kapuba rúgta a játékszert. 0–1. Három perccel később egyenlített a Kiskunmajsa. Jobb oldali beadás után Boros Tibor közelről lőtt a kapuba 1–1.

Az első félidőben, és utána a második játékrészben is változatos játék folyt a pályán. Talán a Kiskunmajsa több helyzetet dolgozott ki a Soltnál, de a hálóba nem tudtak betalálni. Annak ellenére, hogy végig esett az eső, mind két oldalon küzdöttek a játékosok, harcoltak, látszott rajtuk, hogy a győzelemre törekednek. A döntetlen igazságosnak mondható.

Kiskunmajsai FCؘ–Solti FC 1–1 (1–1)

Kiskunmajsa: Kovács K. – Nagy G. Ács, Csupity, Szikora T., Boros, Gera (Szikora J. 88.), Katona (Csikós 68.), Lukács, Gilicze, Pocsai. Technikai vezető: Kis Péter

Solt: Borbély – Szalánczi, Ludányi, Puskás (Kurta 16.), Nagy M., Nitsch, Tóth M. (Molnár 85.), Szili, Hajdú (Madár 46.), Bíró, Pribék. Edző: Vaskó József

Gólszerző: Boros 22. ill. Tóth M. 19.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában