Ökölvívás

2023.04.16. 13:21

Három érmet hoztak az ifjú kecskeméti bunyósok

Ezen a héten rendezte meg a Magyar Ökölvívó Szövetség az Utánpótlás Magyar Kupát. A rendezvényről a KESI-Kecskemét SC küldöttsége három éremmel térhetett haza a fővárosból.

Vincze Miklós

Burai Dominik az aranyéremmel a nyakában

Forrás: Magyar Ökölvívó Szövetség

Fotó: Pénzes Kristóf

Április 12. és 15. között rendezte meg a szakszövetség a 2023-as Utánpótlás Magyar Kupát. A rendezvényre a KESI-Kecskeméti SC is nevezett versenyzőket, a küldöttség három érmet szerzett.

Burai Dominik a serdülő korosztályban az első helyen végzett, a junior korosztályba induló Ramocsa Virág ezüstérmet szerzett, a serdülő korú Csikós Alex pedig bronzéremmel térhet haza, felkészítő edzőik, Németh János, Pongó István és Kispál Zoltán nagy örömére. – Fontos visszaigazolás ez mindannyiunk számára atekintetben, hogy a munkának igenis van gyümölcse – jelentette ki Németh János, a KESI-KSC vezetőedzője. – Annak számít a három ötödik helyünk is, amelyeket Deák Ádám, Ordasi Dániel, Burai Róbert érték el – jelentette ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában