Futsal

2023.04.17. 18:29

Felemás eredményeket értek el a ScoreGoal fiataljai

Korosztályos élvonalbeli bajnokságokon bizonyíthattak az SG Kecskemét U17 és U20 fiataljai, akik felemás eredményeket értek el az ELTE-BEAC ellen.

Nyitray András

Felemás hétvége volt ez a fiataloknak

Fotó: SG Kecskemét

Az U17-es gárda 6–1-re ugyan kikapott hazai környezetben, de az U20 visszavágott ezért egy 9–1-es sikerrel végül. Móra Viktor edző értékelt az U17 meccséről.

 – Egy újabb rangadó várt a csapatra, de sajnos nem tudtuk hozni azt a minőséget ma, amit kellett volna. Az ellenfél jól sáfárkodott a helyzeteivel és kihasználták a kapkodásainkból adódó hibáinkat. Volt sok olyan begyakorolt elem, amit jól alkalmaztunk, de a kapu előtt megint nem voltunk határozottak. Ki lehet jelenteni, hogy ez nem a mi napunk volt. Ennek ellenére köszönöm a munkát a fiúknak, megyünk tovább.

Móra Viktor értékelt az U20 meccséről is. 

– Örömmel tölt el, hogy mindenki jó teljesítményt nyújtott ezen a mérkőzésen, ami egy szép győzelemhez vezetett. Lőttünk gyönyörű gólokat és még szerencsénk is volt. Az akarat is megvolt, így elégedett voltam a mai napon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában