Labdarúgás

2023.03.19. 18:18

Tovább robog a Bácsalmás, a Kalocsa ellen fordítottak

A 15 kör után a dobogó harmadik fokán álló Bácsalmás a 10. helyen tanyázó Kalocsát fogadta a vármegyei első osztályú bajnokságban, a 16. fordulóban. A mérkőzést óriási csatában a hazai csapat nyerte.

Vincze Miklós

Az elmúlt években pokoli nagy csatákat hozott ez a párosítás, bármelyik csapat volt a vendéglátó. A lendületben lévő hazai csapat – a tavaszi első két meccsét megnyerte az Almás – az első negyedóra végén megszerezte a vezetést. A Kalocsa még az első játékrészben egyenlített Farkas Szabolcs révén, sőt, Tóth Levente találatával a vezetést is megszerezte a 65. percben. A hajrában aztán hét perc alatt fordítottak a hazaiak, Fodor második találatával előbb egyenlítettek, majd Szabó Attila a győztes gólt is megszerezte, ami azt jelenti, hogy három tavaszi forduló után a Bácsalmás százszázalékos, és megőrizte a helyét a dobogón. A kalocsaiakat nem vigasztalja, hogy felvették a tavaszi egyik bombaformában lévő gárdájával a kesztyűt.

A bácsalmási Fodor Markó (labdával) két gólt is szerzett
Fotós: Szentirmay Tamás

Bácsalmási PVSE–Anda Kalocsa FC 3–2 (1–1)

Bácsalmás, vezette: Sebestyén László (Berger Tibor, Apró Ferenc)

Bácsalmás: Koncsok (Cselik 78.)– Horváth D. (Benkő 67.), Körmöci, Gabric, Snyehola, Harnos, Szűcs, Balázs (Nincsevics 83.), Szabó A., Fodor, Zsoldos. Vezetőedző: Teslic Igor. 

Kalocsa: Vatai – Busa, Rideg, Kohány B. (Monori 67.), Matos (Tamás 84.), Bányai, Farkas Z., Farkas Sz. (Tapolcsányi 77.), Tóth L., Romsics, Rábóczki. 

Gól: Fodor 15., 81., Szabó A. 88., illetve Farkas Sz. 39., Tóth L. 65. 

Sárga lap: Gabric 38., illetve Tóth L. 42., Romsics 70. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában