Labdarúgás

2023.03.19. 07:00

Döntetlen lett a kunfehértói csúcsderbi – galériával frissítve

Nagyobb rangadót vármegyei szinten nehéz elképzelni, amikor az aktuális második helyen álló csapat az éllovast fogadja, ezúttal ugyanakkor nem is volt szükség képzelgésre, a vármegyei bajnokság harmadosztályának a Közép csoportjában ugyanis ez volt a helyzet a 16. fordulóban: a 37 ponttal második Kunfehértó a 42 ponttal éllovas Vadkert FC STE II. gárdáját fogadta hazai pályán. A mérkőzés döntetlenre végződött.

Vincze Miklós

Gól nélkül zárult a mérkőzés

Fotó: Pozsgai Ákos

Szépszámú közönség fogadta a pályára kifutó csapatokat, a mérkőzés tétjével mindenki tisztában volt a pályán és azon kívül is, elsősorban a csapatok, amelyek ezen a találkozón a biztonságra helyezték a hangsúlyt. A hazaiak ennek ellenére a 15. percben megszerezték a vezetést. Szklár Dávid bedobását követően Horváth Ákos fejelt a vendégek kapujába. Az első játékrész hajrájában egyenlítettek a vadkertiek: Szamosi Péter lőtt szabadrúgásból a kapuba, 1–1-re alakítva az állást. A második játékrészben is elsősorban a védelmek jeleskedtek, és bár Horváth Ákos a lefújás előtt még megdöntette egy ziccerből a kapufát, az eredmény már nem változott.

Kunfehértó KSE–Vadkert FC STE II. 1–1 (1–1)

Kunfehértó, vezette: Korsós Péter (Lakatos Zoltán, Sebestyén László)

Kunfehértó: Gavlik – Tóth T., Máthé-Tóth, Hajdu (Burszki 86.), Grácz, Délceg (Kazi 62.), Babud (Komlós 82.), Horváth Á., Grácz, Szklár, Tóth Z. (Csernók 82.)

Vadkert FC STE II.: Frittmann – Rózsa, Gaál (Katzenbach 77.), Kelemen, Sztankovics (Szekér 69.), Pálinkás (Putnyik 68.), Szamosi, Windecker, Radics (Papp 46.), Balogh (Font 46.), Varga (Somogyi 74.).

Gól: Horváth Á. A 15., Szamosi a 43. percben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában