Röplabda

2023.03.31. 08:00

A Salgótarján lesz a Röpke ellenfele

Harmadik fellépésére készül már a női NB II. keleti csoport alsóházában a HÉP-Röpke SE, mely szombaton az SBTC-t fogadja hazai környezetben. A kecskeméti együttes újra a győzelem útjára lépne rá. 

Nyitray András

Forrás: Bús Csaba / archív-felvétel

A Röpke nagyon szoros találkozót vívott az előző fordulóban Debrecenben, ahol több mint két órát követően végül a DEAC bizonyult jobbnak öt szettben 3–2-re. Erki Milán együttese is egy-egy győzelmet és vereséget számol így eddig az alsóházban, így a hibátlan EVSI mögött egyelőre a második helyen tanyáznak. 

A Salgótarján éppen az éllovastól szenvedett el eddig egy vereséget, de a nógrádiak ehhez kis túlzással már hozzászoktak, az alapszakaszban egyetlen találkozót sem tudtak megnyerni, így nem ők számítanak most sem a mérkőzés favoritjának Az alapszakaszban a Röpke oda-vissza 3–0-ra nyert, ennek megfelelően hazai győzelem várható most is.  A HÉP-Röpke SE–Salgótarjáni BTC bajnoki mérkőzést szombaton 11 órakor rendezik a kecskeméti Kocsis Pál Szakközépiskola tornacsarnokában. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában