Futsal

2023.02.08. 07:00

Szegedre látogat az NNC Frogs Lajosmizsei FC

Szerdán este vívja meg a következő bajnoki mérkőzését a futsal NB III. Csongrád-Csanád vármegyei ligájában szereplő NNC Frogs. A lajosmizseiek a szegedi SZTE HEÖK SE vendégei lesznek a bajnokság 4. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Vincze Miklós

Szerdán este vívja meg a következő bajnoki mérkőzését az NNC Frogs

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Érdekesség, hogy a két csapat bő egy héttel ezelőtt találkozott a legutóbb, akkor Lajosmizsén, és a mérkőzésen a hazaiak magabiztos, 5–1-es győzelmet arattak a szegedi egyetemisták fölött. A mizsei „békák” számára ezúttal is a három pont megszerzése lesz a cél, noha tisztában vannak azzal, hogy az ötcsapatosra olvadt mezőnyben a szegedi diákok negyedik helye csalóka, hiszen bárki ellen képesek meglepetésre.

Győzelem esetén ugyanakkor az NNC Frogs visszaveheti a vezetést a tabella élén. A bajnoki táblázatot jelenleg a tizenkét mérkőzésből 23 pontot gyűjtött kecskeméti Dirner-Siland Futsal vezeti, ők hétfőn este aratta magabiztos győzelmet Apátfalván. Őket követi az eddig tíz mérkőzéséből 22 pontot kasszírozó NNC Frogs, a harmadik helyen pedig jelen pillanatban az SZTE HEÖK-höz hasonlóan szegedi St. Mihály FC áll, tizenkét mérkőzésből szerzett huszonkét ponttal. A vesztett pontok tekintetében tehát az NNC Frogs jelenleg is éllovas, ám hogy ez a helyzet ne csak elméleti megállapítás maradjon, hanem a hiányzó mérkőzések lejátszását követően realizálódjon, meg kell szerezniük a pontokat Szegeden. Nem lesz könnyű feladat, a mérkőzés 20 óra 30 perckor kezdődik a szegedi Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrumban.

Remélhetőleg a két gyors egymásutáni találkozót követően nem un rá egymásra, és nem is fejleszt ki örök haragot egymás iránt a két ellenfél, ugyanis a szerdai mérkőzést követően pontosan egy hét múlva, február 15-én újra találkoznak, szintén ebben a felállásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában