Labdarúgás

2023.02.16. 07:00

Ötödik hete tart a felkészülés Kecelen

Javában tart a tavaszi rajtra való felkészülés Kecelen. A szolid vérfrissítésen átesett felnőtt csapat két felkészülési mérkőzést már megvívott, most szombaton a Kiskunmajsát fogadják az új műfüves pályán.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A hétvégén az ötödik hetébe ért a felkészülés a vármegyei első osztályú bajnokságban szereplő Kecel FC-nél a március 5-i bajnoki rajtra való felkészülés. A csapat felnőtt keretében döntő változások nem történtek, Pandur László, a Kecel FC szakmai igazgatója három érkezőről és kettő távozóról számolt be. – Az új igazolásaink Pintyi Roland Kiskőrösről, Bödő Dominik a Pest vármegyei első osztályban szereplő Tököl csapatától, illetve érkezett még Vincze Sándor Szabadszállásról – nyilatkozta. – Ketten távoztak, Dulai Máté és Gyenizse Bence egyaránt a Kiskőröst erősítik a tavaszi rajttól. 

A Kecel az első igazi felkészülési mérkőzését – mert egy héttel előbb a Bölcskével megrendeztek már egy kétkapus edzésnek mondható baráti focizást – február 4-én vívta, akkor a vármegyei harmadosztályban szereplő Kunfehértót látták vendégül. A Kecel, amely a Gerner – Doszpod, Csáki, Bödő, Herczeg – Sendula P, Pintyi, Bányai, Patai G – Torma, Patai B. kezdővel lépett pályára, Pintyi és Bányai két, két, illetve Sendula egy találatával 1–0-ás félidő után 5–0 arányban nyert. Egy hétre rá következett a Kiskőrös, az idegenbeli felkészülési találkozón a Gerner – Doszpod, Sendula P, Csáki, Patai G – Pintyi, Bányai – Torma, Vata, Patai B – Gavula tizenegye kezdett, csereként Vincze Sándor is szóhoz jutott. A 4–2-es keceli győzelemmel végződött találkozón a keceli gólokon ketten osztoztak, Gavula Levente mesterhármasát Torma fejelte meg még egy találattal. A következő felkészülési mérkőzést újra hazai pályán vívják, szombaton 10 órai kezdettel a vármegyei másodosztályú bajnokságban szereplő Kiskunmajsát fogadják.

– Örömhír, hogy elkészült a 110x64 méteres kitűnő műfüves pályánk, a március 5-i bajnoki rajton már ezen a pályán fogadjuk a Kiskunfélegyháza csapatát. A tavaszi mérkőzéseinket már ezen a műfüves pályánkon játsszuk, nem biztos, hogy mindegyiket, egészen addig marad ez így, amíg a füves centerpályánkon öntözőrendszer betelepítése be nem fejeződik – jelentette ki Pandur László.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában