Bikózás

2023.01.24. 12:52

Korondi sikerekkel kezdődött az új év a félegyházi birkózóknál

Korondi sikerekkel és élményekkel kezdődött az új év a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesületnél. Szabó József edző arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy két év kihagyás után a hétvégén újra megrendezték Félegyháza testvértelepülésén, Korondon a Lőrincz Márton emlékversenyt, a település olimpiai bajnok szülöttjének tiszteletére, immár 21. alkalommal.

Vajda Piroska

A Kiskunfélegyházi Birkózó SE

Forrás: Kiskunfélegyházi Birkózó SE

Megtudtuk, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE itt kezdte meg az idei versenyszezont, amely remek felmérő volt, hogy hol tartanak a fiatalok az idei év nagy feladatai előtt a felkészülésben. A rendezvényen 17 csapat 216 versenyzője vett részt, közöttük a félegyháziak, akik csapatban a második helyen végeztek.

Egyénileg is többen állhattak a dobogóra. Első helyezett lett Bárány-Almási Bianka, Hideg Zita, Nagy Hunor, Czakó Zoltán és Tapodi Norbert. Második helyen végzett Hideg Balázs és Pál Edvin. A dobogó harmadik fokára állhatott: Fekete Hanna, Bárány-Almási Tamás, Makra Benjámin, Csillag Zalán, Nagy Máté és Bárány-Almási Ádám. A legjobb külföldinek járó különdíjat: Tapodi Norbert érdemelte ki – sorolta a szép eredményeket Szabó József.

Azt is elmondta, hogy a verseny után a házigazdák nagyszerű programokkal kedveskedtek a vendégeknek, így végig járhatták a parajdi sóbányát, majd a havas lejtők szépségeit csodálhatták meg, végül egy sósvizes wellnessfürdőben áztathatták ki a hétvége fáradalmait a félegyházi sportolók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában