Futsal

2023.01.18. 08:53

Jó játékkal nyert rangadót az NNC Frogs

Az NNC Frogs Lajosmizsei FC rangadót vívott kedd este az NB III.-as futsal bajnokságban, ahol a szegedi St. Mihály FC vendége volt az együttes. A vendégek parádés játékkal hozták el a három pontot.

Nyitray András

Kovács József négy gólt szerzett a rangadón

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Már a 2. percben vezettek a vendégek, hiszen Dobosi Zsolt nagyon gyorsan bevette a mérkőzés előtt második helyen álló Szeged kapuját (0–1). A folytatásban kiegyenlített csata zajlott a pályán, de a játékrész utolsó percében Kovács József 0–2-re alakította az állást a szünetre. A második félidő ismét Kovács góljával indult, amire azonban még volt egy gyors válasza a hazaiaknak (1–3). A hajráig megint nyitott maradt a derbi, de akkor ismét Kovács pillanatai következtek, aki újabb két góllal mattolta a szegedi védelmet, így négy találatának köszönhetően 1–5-re nyert idegenben a Frogs.

St. Mihály FC–NNC Frogs Lajomizsei FC 1–5 (0–2)

Szeged. Vezette: Bereczki (Minda, Kovács A.)

Szeged: Garamvölgyi – Csobán R., Kopasz, Antal, Klippel. Csere: Csobán K., Huszár, Kovács B., Olajos, Elek, Fábián-Saleh.

Lajosmizse: Peltzer – Kovács J., Márki, Dobosi, Treiber G. Csere: Somogyi, Fekete T., Surányi, Treiber Sz., Kis.

Gólszerző: Kovács B. (26.) ill. Dobosi (2.), Kovács J. (20., 24., 37., 39.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában