Futsal

2023.01.17. 07:00

Dobogós riválissal találkozik a Frogs

Kedd este igazi rangadó vár az NB III.-as regionális bajnokságban az NNC Frogs Lajosmizsei Futsal Clubra, ellenfelük ugyanis a szegedi St. Mihály FC lesz idegenben. A mérkőzés a végelszámolás szempontjából is nagyon sokat jelenthet mindkét klubnak. 

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A St. Mihály jelenleg a tabella 2. helyén áll, míg a Frogs egy pozícióval lemaradva követi a szegedieket. A két együttes idén kétszer találkozott már eddig, akkor mindig a pályaválasztó tudott nyerni, ami ebben a bajnokságban egyébként is jellemző. Első nekifutásra a Lajosmizse 3–0–ra kapott ki idegenben, de a visszvágón 7–6-os sikerrel tartották otthon a pontokat. Egyelőre a tabella eléggé felemás, hiszen a Frogs csak hat mérkőzést játszott le, így tíz pont a hátrányuk az éllovas Dirner-Siland ellenében, azonban ha sikerülne nyerniük a még hiányzó találkozókat, akkor ez rögtön egy pontra olvadna. A kecskeméti rivális ezen a héten nem lép pályára a bajnokságban. 

A mérkőzést kedde este 20 órás kezdéssel rendezik meg Szegeden, a Szent Gellért Fórumban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában