Futsal

2022.12.13. 08:14

Biztosan verte a Dirner-Siland Futsal a szegedi egyetemistákat

A hat mérkőzésből 11 ponttal rendelkező, kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club az eddigi öt mérkőzéséből 7 pontot szerző SZTE EHÖK SE csapatát fogadta a futsal NB III. Csongrád megyei ligájában. A Dirner-Siland biztosan nyerte az utolsó idei bajnoki találkozóját.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

Izsákon kényszerült a Dirner-Siland Futsal megvívni a hétfő esti futsal meccsét, miután a megyeszékhelyen egyre nagyobb luxus a terem, olyan termet pedig nem is tudtak biztosítani a hazaiak, ahol a szurkolók is támogathatják a csapatot. Ezzel együtt a mérkőzés előtt nem volt olyan kecskeméti játékos vagy vezető, akinek megfordult volna a fejében az, hogy esetleg a játék tekintetében gondot okozhat az izsáki kitelepülés. Arról, hogy e tekintetben a mérkőzésen se merüljenek fel kételyek, az első tizenegy perc alatt gondoskodott Kiss László és Lóczi Ferenc, előbbi a 2. és a 11., utóbbi a 8. percben talált be a szegedi portás, Mészáros László kapujába. Vass Zsolt és a érüléséből visszatért Szabó Gábor 5–0-ra növelte a hazai előnyt a 19. percre, a vendégek részéről Szántó Dániel találata bőven belefért, 5–1-gyel fordultak a csapatok.

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, Szabó Gábor és Lóczi Ferenc is megszerezte második találatát, Kopasz Dávid gólját követően így 29 perc után 7–2 állt az eredményjelzőn. A végén még a hazai Halasi Károly és Pánczél István találata fogta közre Szántó Dániel második gólját, így alakult ki a 9–3-as végeredmény.

A kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club így az évet a második helyen zárta, hét mérkőzésből szerzett 14 ponttal, négy pont hátrányban az éllovas St. Mihályhoz képeset, a kecskemétiek viszont eggyel kevesebb meccset játszottak, így továbbra is harcban lehetnek akár a bajnoki címért is.

Dirner-Siland Futsal Club–SZTE EHÖK SE 9–3 (5–1)

Izsák, 70 néző, vezette: Gargya Balázs, Kádér Németh Zoltán.

Dirner-Siland: Balla – Pánczél, Kiss L., Kovács Zs., Szabó G. Csere: Vass – Lóczi, Böde, Bakos, Halasi.

SZTE: Mészáros – Balogh, Zatykó, Szántó, Schneider. Csere: kopasz, Gonda, Farkas, Ábrahám, Nagy G.

Gól: Kiss L. a 2., 8., Lóczi a 8., 26., Vass a 15., Szabó G. a 19., 25., Halasi a 35., Pánczél a 37., illetve Szántó a 20., 37., Kopasz a 28. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában