Ökölvívás

2022.11.07. 16:51

Patai József ezüstérmet nyert az ökölvívó magyar bajnokságon

A hétvégén, Csepelen rendezték meg ökölvívó utánpótlás, serdülő és junior magyar bajnokságot. A versenyre egy öklözőt nevezett a kecskeméti Belvárosi Box Klub, Patai József az egész egyesület örömére és büszkeségére ezüstéremmel térhetett haza.

Vincze Miklós

Csepelen rendezték meg november 3. és november 6. között az utánpótlás (U12), serdülő és junior országos bajnokságot. Patai József, a kecskeméti Belvárosi Box Klub versenyzője a juniorok közt indult, a 90 kilogrammos súlycsoportban. Csütörtökön erőnyerő volt, a verseny második napján pontozással nyerte meg a meccsét. Az elődöntőben döntő fölénnyel győzött, az ellenfelét ugyanis a második menetben leléptették. 

A döntőben Ónodi Balázs, az RMX bokszolója állított a meg a kecskeméti bunyóst, aki azonban nem volt elkeseredve a döntő után sem, mind Patai József, mind edzője, Konkoli Gyula számára óriási eredmény és egyúttal az elvégzett munka méltó visszaigazolása ez a szép eredmény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában