Futsal

2022.11.14. 21:32

Kihasználta a kecskeméti hibákat az MVFC

Hétfőn este rangadót vívott a listavezető MVFC Berettyóújfalu otthonában az SG Kecskemét Futsal az élvonal 10. fordulójában. A végig nyílt mérkőzésen két góllal bizonyult jobbnak a házigazda.

Vincze Miklós

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

Az 5. percben da Silva bombájával ragadtra magához a vezetést a listavezető MVFC, három perccel később azonban Biró Attila egalizálni tudott. A sérüléséből visszatérő Öreglaki villant meg ezt követően, és a 12. percben már az ScoreGoal Kecskemét Futsal vezetett, 1–2. Csakhogy nem sokáig örülhettek viszont a hírös városiak, egy a kapu előteréből elvégzett szabadrúgás végén a rutinos Rábl 2–2-re alakította az állást. A félidő hajrájában pedig az egész meccsen elemében lévő da Silva újabb góllal vétette észre magát, így egygólos MVFC-vezetéssel zárult az első felvonás, 3–-2.

Nem volt szerencséje sem a folytatásban a kecskemétieknek. A 25. percben Takács egy lecsorgót tudott értékesíteni, 4–2. Rohamoztak a kék oroszlánok, és az ordító helyzetek után végül hat perccel a vége előtt Hadnagy tudta feljebb hozni csapatát, 4–3. Sokáig azonban nem élt a remény, hogy sikerülhet egyenlíteni, egy percre rá ugyanis Nagy Imre kialakította az 5–3-as végeredményt.

– Megérdemelten nyerte a mai összecsapást a Berettyóújfalu, megmutatták, hogy miért ők vezetik a tabellát – értékelt Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója. – Nagyon magas szinten futsaloztak, és szinte minden lehetőségükből betaláltak. Nem mondom, hogy rosszul játszottunk, de volt már jobb produkciónk is. Buta hibákat vétettünk, ezeket kihasználta az ellenfél. Le kell vonnunk a tanulságokat a mai mérkőzésből. Még rengeteg megmérettetés van előttünk, úgyhogy mostantól azokra kell készülnünk. Dolgozunk tovább kettőzött erővel.

MVFC Berettyóújfalu – SG Kecskemét Futsal 5-3 (3-2)

Berettyóújfalu, vezette: Szilágyi Róbert, Takács Ákos

MVCF: Mezei – Rábl, Szabó P., Takács, Da Silva. Csere: Sándor – Duró, Nagy I., Iszák, Korcsmáros, Gál, Erdei, Nagy D., da Silva. Vezetőedző: Trencsényi János.

ScoreGoal Kecskemét: Rigó – Bencsik, Mánya, Hadnagy, Pál. Csere: Biró, Kajtár, Ristic, Öreglaki, Milovac, Sánta, Szabó H., Nyerges. Sportigazgató: Marko Gavrilovic.

Gól: da Silva 5., 20., Rábl 13., Takács 25., Nag yI. 35., illetve Biró 8., Öreglaki 12., Hadnagy 34.

Sárga lap: Hadnagy 9., Bencsik 19., Pál 20. perc.

A ScoreGoal Futsal Kecskemét a következő mérkőzését hazai pályán játssza, hétfőn este 19 órakor az A' Stúdió Futsal Nyíregyházát fogadják a hírös városi kék oroszlánok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában