Labdarúgás/Összefoglalás

2022.11.06. 20:10

A megye egyes rangadót a Kiskunfélegyháza, a megye kettest a Borota nyerte

A hétvégén a 11. fordulót rendezték meg a megyei bajnokságokban. A megyei első osztályban vasárnap négy, a megye kettő Déli csoportjában három, az Északi csoportban kettő mérkőzést játszottak le.

Vincze Miklós

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

Megyei I. osztály

Bácsalmási PVSE–Lajosmizsei VLC 4–2 (2–0)

Bácsalmás, 120 néző, vezette: Mucsi Zsolt (Halász József, Vida Sándor)

Bácsalmási PVSE: Koncsok – Harnos, Gabric (Denkovity 75.), Senyola, Csanádi, Szűcs, Crkvenjakov, Bálity (Benkő 61.), Zsoldos, Szalma (Nincsevics 68.) Edző: Teslic Igor.

Lajosmizsei VLC: Lord – Sinka (Dóka 67.), Orlov, Palotai (Tamás 70.), Boros (Árva 85.), Halas, Tarnoczki, Kiss, Rapi, Kovács, Ulicska (Fekete 52.).

Gól: Csanádi a 15., Crkvenjakov a 28., Gabric az 51., Harnos az 54., illetve Fekete a 85., Tarnoczki a 90. percben

Sárga lap: Snyehola a 38., Szalma a 63., illetve Orlov a 14., Palotai a 66., Kiss az 56., Árva a 92., Tamási a 81. percben

Teslic Igor: – Örülök, hogy tudtuk rendezni a sorainkat a múlt heti soltvadkerti zakó után. Azt gondolom, hogy ez a mai a mi csapatunk igazi arca. Végig magabiztosan vezettünk, egy percig sem forgott veszélyben a győzelem. A játékot véleményem szerint a közönség is tudta élvezni. Remélem, hogy lendületünk megmarad a következő három mérkőzésre is, és a lehető legjobb helyen fejezzük be a szezont.

Árva Zsolt, a Lajosmizse játékosa: – A bácsalmásiak nagyon jól játszották, amit előre elterveztek. Hosszú előrevágott labdákkal operáltak, hiába készültünk fel ebből, olyan sokszor tudták ezt a figurát játszani, hogy belehibáztunk. Későn váltottunk ritmust, így csak a végén sikerült felzárkózni. Sajnos nem tudtuk ezt a mérkőzést hozni, mert nem volt bennünk több.

Jánoshalmi FC–Kiskunfélegyháza 0–1 (0–1)

Jánoshalma, 180 néző, vezette: Szűcs Gábor (Vén Krisztián, Csire Róbert).

Jánoshalma: Lengyel P. – Túri, Cvetkovic, Busa, Stojanovic (Fenyvesi K. 72.), Gáspár (Fenyvesi B. 86.), Szabó Sz., Suhajda (Jeszenszky 80.), Nagy R., Papp D. (Huszka 59.), Lengyel Sz.

Kiskunfélegyháza: Nagy Sz. – Szűcs, Valkai, Erős (Magony 63.), Nagy V. (Kis 94.), Ábel (Szabó P. 70.), Kanyó Urbán, Kurgyis (Nagy D. 77.), Nemesvári, Makány.

Gól: Nagy V. a 12. percben.

Sárga lap: Lengyel Sz. 31., Busa 35., ill. Szűcs 33., Makány 43., Kanyó 65., Ábel 69., Nagy D. 81, Valkai 90., Nagy V. 94.

Sarok Attila, a Jánoshalma technikai vezetője: – Először is gratulálok a Kiskunfélegyházának. Ezen a mérkőzésen a rutin győzött a fiatalság felett. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy nyerjünk, de nem bírtuk el ezt a terhelést egy ilyen jó csapat ellen, mint a Félegyháza. A helyzeteink megvoltak, de amikor három méterrel a kapu előtt luftot rúgunk, vagy a gól vonal elől nem tudjuk berúgni a labdát a hálóba, akkor sajnos ilyen helyzetbe kerülünk. Megyünk tovább előre, nincs semmi veszve ezzel a vereséggel, csináljuk tovább a dolgunkat.

Némedi Norbert, a Kiskunfélegyháza játékosa: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, egy remek hazai csapattal. Rangadóhoz méltó volt a találkozó színvonala. Adódtak lehetőségek mind a két oldalon, főleg a második játékrészben. Az első félidei játékunk alapján meg tudtuk szerezni a vezetést, és úgy gondolom, hogy megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Kecel FC–Kiskőrösi LC 3–0 (1–0)

Kecel, 150 néző, vezette: Béleczki László (Pataki Győző, Fülöp József)

Kecel: Gerner – Vata, Bányai, Doszpod (Kolompár 88.), Sendula P., Gavula, Dulai (Tamás 81.), Torma, Döbrentei (Vágó 61.), Csáki, Herczeg. Technikai vezető: Pandur László

Kiskőrös: Tóth Z. – Szedmák, Hajnal, Pekker, Dunai, Mihály, Petrovics, Budai, Tóth M. (Szabó D. 71.), Torgyik, Pintyi. Vezetőedző: Agócs Zoltán

Gólszerzők: Gavula a 19., Torma a 84. és a 90. percben

Sárga lap: Dozspod a 66., illetve Mihály a 18., Szedmák a 37., Pintyi az 56. percben.

Pandur László: – Sereghajtó pozícióból vártuk ezt a meccset, de mindent elkövettünk, hogy ez csak átmeneti állapot legyen, mert megyei kupagyőztesként nem engedhető meg ez a helyezés. Hetek óta nem vagyunk könnyű helyzetben, sok a hiányzónk, most is ifistákkal és a kettescsapatból érkezőkkel egészültünk ki. A 18. percben már meg tudtuk szerezni a vezetést, a játékunk is megfelelő volt, ellenfelünk nem nagyon lőtt kapura. A szünetben kicsit az öltözőben maradtunk, egy húsz percre fel tudott támadni a Kiskőrös. Hozzá kell tenni, Gavulának két-három nagy helyzete is volt még, végül aztán Torma Barnabás vette fel a góllövő cipőjét, lezárva a mérkőzést. Győzelmünk ilyen különbséggel is megérdemelt. A hátralévő három mérkőzésünket is annak rendeljük alá, hogy valahol a középmezőnyben, esetleg annak az elején zárjunk. Utána egy jó téli felkészüléssel, néhány igazolással szeretnénk oda kerülni, ahová valójában tartozunk.

Kovács László, a Kiskőrös technikai vezetője: – Ezer sebből vérzünk, így az volt a cél ezúttal, hogy a fejeket valamennyire rendbe tegyük a legutóbbi zakó után. Sajnos a héten még két sérültünk lett, így elég vegyes volt az összeállításunk. Az első félidőben egy óriási védelmi hibából kaptunk gólt, így a Kecel megérdemelten vezetett. A másodikban egy 20-25 percig dominálni tudtunk, de óriási helyzetünk nem volt, talán egy fejesünkben volt veszély. A végén mindent egy lapra tettünk fel, kinyíltunk, aminek köszönhetően újabb két gólt kaptunk az utolsó percekben. A Kecel megérdemelten nyert, ehhez gratulálunk. Megpróbálunk menni előre, remélhetőleg a fejek kitisztulnak, és tudunk még kozmetikázni az őszünkön. Sajnos négy meccs óta nem találunk a kapuba, így elég nehéz feladat lesz.

Akasztó FC–Soltvadkerti TE Variens 1–3 (0–0)

Akasztó, 180 néző, vezette: Kaszala Mihály (Kocsis Tamás, Váczi Levente)

Akasztó: Németh – Molnár, Szabó Zs., Boldizsár (Fábián 85.), Bajusz, Németh T., Vincze, Szabó Á. (Szabó N. 61.), Palla (Szrenkó A. 85.), Dobosi, Márki. Edző: Szrenkó István.

Soltvadkert: Eifert – Veszeli, Katona (Tóth Á. 70.), Nna Nna, Supka, Farkas (Lévai 89.), Plichta, Hegedűs, Gémesi (Pál 87.), Viola (Rácz 21.), Bashiri-Shahroodi. Edző: Molnár László.

Gól: Németh T. 63.,illetve Rácz 52., Gémesi 67., Tóth Á. 85.

Sárga lap: Palla 30., Márki 45., Bajusz 68. illetve Katona 69., Rácz 80.

Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Sajnos a probléma mit sem változott, továbbra is mintha be lennénk oltva góllövés ellen. Hiába dolgozzuk ki a helyzeteket, hetek óta nem és nem vagyunk képesek betalálni. Az eredmény fordított is lehetett volna, ahhoz viszont gólokat kellett volna rúgnunk. Megérdemelt a Soltvadkert győzeleme, gratulálunk nekik.

Molnár László: – Az első félidőben szerintem kimondottan gyengén futballoztunk, a hazai csapat akaratban fölénk is nőtt, akkor nagyon elégedetlen voltam a csapatommal. A második játékrészben a játék minősége nem sokat javult, de az akarati tényezők akkor már rendben voltak nálunk, és így sikerült megnyernünk a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak az eredményhez. Az ellenfélnek sok hiányzója volt, lelkesedésben fölénk nőttek a mérkőzés nagy részében.

Megye II., Déli csoport

Borotai SE–Főnix SE Foktő 5–0 (5–0)

Borota, 130 néző, vezette: Sebestyén László (Bán Kristóf, Apró Ferenc)

Borota: Horvát (Haász 87.) – Mijatovic, Usumovic, Ciric (Kopunovic 73.), Vizin (Madarász P. 78.), Vujkovic (Rátkai 67.), Nikutovic, Lukac, Körmöczi, Simic, Szakál (Horváth K. 76.). Technikai vezető: Joszip Dulics.

Foktő: Ignácz (Kis 46.) – Csesznók A., Matos T. (Csesznók Á. 39.), Markó, Balogh (Okvátovity 70.), Varga A. (Bánfalvi 46.), Lovasi, Matos B., Török, Fekete J. (Mikes 70.), Vass.

Gól: Ciric 17., Simic 19., Vujkovic 24., Nikutovic 30., 35. perc.

Érsekcsanádi KSKE–Mélykúti SE 0–5 (0–2)

Érsekcsanád, 80 néző, vezette: Bacsi Noel (Deák Zsolt, Kvala István)

Érsekcsanád: Hahn – Bohos, Martalics, Szabó J., Dózsa (Neszvecskó 75.), Töttös B., Szabados (Büte 51.), Szabó D. (Novotnik 66.), Töttös D., Szöllő, Tóth P. Edző: Vadászlaki Zsolt.

Mélykút: Molnár – Geleta, Vörös, Gyetvai, Borsos, Facskó (Puczi 63.), Brezovszki (Bala 63.), Hauk (Agócs 82.), Boldizsár, Horváth Z., Kiss.

Gól: Hauk 29., 39., Horváth Z. 69., Vörös 82., Acs 85.

Nemesnádudvari KSE–Sükösd SC 4–1 (1–1)

Nemesnádudvar, 110 néző, vezette: Petyarity József (Ézsiás Gábor, Krepsz László)

Nemesnádudvar: László – Varga E., Magyari, Aladics (Huber Zs. 86.), Vinter Z., Schindler, Vinter B. (Fejes 83.), Shaffer, Berger M. (Berger Á. 80.), Klein (Keresturi 71.), Schmidt (Jaksütz 56.). Edző: Nasz Balázs.

Sükösd: Gajári – Szabados, Horváth Bodó, Petrás (Pesti 83.), Zsikó (Pusztai 77.), Balázs M. (Balázs R. 61.), Lógó, Tamás, Ruff, Végh, Rozsi.

Gól: Aladics 5., Schindler 55., Berger M. 74., Keresturi 77., illetve Lógó 11. perc.

Megye II., Északi csoport

Lakiteleki TE–Kiskunfélegyháza II. 2–0 (1–0)

Lakitelek, 110 néző, vezette: Biber Tamás (Farkas László, Serfőző Balázs)

Lakitelek: Szabó M. – Magyar D., Kotvics (Kakó 60.), Győri, Steklács (Kovács M. 83.), Szabó Á. (Kovács L. 73.), Magyar P. (Hencz 67.), László, Dóka, Harabula (Illés 69.), Tamásy R. Edző: Verebélyi Gábor.

Kiskunfélegyháza II.: Magyar I. – Német, Berekszászi, Besze (Tóth B. 46.), Birkás, Szalai, Kurgyis B., Görög, Szőke, Tóth L. Fricska. Technikai vezető: Balog Huba.

Gól: Győri 40., Harabula 62. perc.

Ágasegyháza SE–Kunszállás SE 5–2 (3–2)

Ágasegyháza, 130 néző, vezette: Nagy Dávid (Minda Róbert, Csovcsics Róbert)

Ágasegyháza: Benkó (Papp 89.) – Lévai Zs., Váczi, Kiss Sz., Tapodi (Kovács M. 83.), Szinkó (Magyar 76.), Horváth V., Sipos, Bálint (Szász 46.), Ungor (Gudmon 67.), Lóczi. Technikai vezető: Papp Zoltán.

Kunszállás: Dobos – Fekete I. (Nagy R. 77.), Fekete T., Polyák, Ficsór (Szomora 67.), Szalai, Kertész Á., Nemes, Jókai, Páli, Kása. Technikai vezető: Kertész Károly.

Gól: Sipos 14., Szinkó 18., 25., Kiss Sz. 68., Tapodi 82., illetve Ficsór 34., Kertész Á. 39.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában