Kézilabda

2022.10.27. 17:00

A Békés ellen a javítás lehet a KTE-Piroska Szörp célja

Szombaton idegenben folytatja az NB I./B küzdelmeit a Kecskeméti TE-Piroska Szörp, mely ezúttal az Optimum Solar-Békési FKC vendége lesz a 8. fordulóban. A két csapat nagyjából hasonló játékerőt képvisel ebben a szezonban, így idegenben is lehet esélye a pontok begyűjtésére a kecskemétieknek. 

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A KTE-Piroska Szörp jól kezdte a szezont, hiszen első négy meccséből kettőt megnyerte, illetve egy alkalommal döntetlent játszott, azóta viszont nem sikerült újabb pontokat begyűjtenie. Tegyük persze gyorsan hozzá, hogy a sorolása sem volt könnyű az utóbbi hetekben a hírös városiaknak, hiszen a PLER, a Picj Szeged U21 és az Eger is élcsapatnak számít játékereje alapján a bajnokságban. Három vereség után azonban most itt a lehetőség javítani, az öt egységet jegyző, illetve 12. helyen álló kecskemétiek a nyolc ponttal 9. pozíciót birtokló békésiek ellen térhetnek vissza a sikeres útra. 

A Békésnek is megvan a maga motivációja, hiszen a hazaiak is inkább a jó rajttal alapozták meg a mostani pozíciójukat, igaz, egy Balatonfüred és egy Győr elleni vereség után a Vecsés elleni sikerrel már önbizalmat tudtak gyűjteni a legutóbbi fordulóban. 

A Békés és a Kecskeméti TE-Piroska Szörp összecsapását szombaton 18 órakor rendezik a Békési Városi Sportcsarnokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában